Çayırova gençlerin ekseninde dönecek

Çayırova 08.02.2019 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova gençlerin ekseninde dönecek

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilk kez oy kullanacak gençlerle çay sohbetinde buluştu, “Önümüzdeki 5 yılın omurgasını gençler üzerine kuracağız” dedi

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetim kurulunun organize ettiği Çayırova da ilk kez oy kullanacak 18 yaşındaki genç seçmenler ile çay sohbetinde buluştu. İlçe Başkanı Ekrem Karahan ile İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yasin Pilavcı ve ilçe gençlik kolları yöneticilerinin hazır bulunduğu çay sohbetinde konuşan Çiftçi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. İLK KEZ OY KULLANACAK GENÇLER Gençlere çok önemli mesajlar veren AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, “Sizlerin öncelikle hedefleri olmalı. Bu seçimde vereceğiniz oy, geleceğe dair hedeflerinizin gerçekleşmesi için çok önemli. Geçmişte hedef koymuş ve hayal kurmuş bir abiniz olarak bu seçimde sizlerden destek istiyorum. 31 Mart’tan sonra geleceğe dair hedeflerinizi birlikte şekillendireceğiz. Kullanacağınız oy bu anlama geliyor” diye konuştu. VEFA BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM Çayırova’ya dair hedef ve hayallerini gerçekleştirmek için AK Parti’nin kuruluşunda siyasete girdiğini anlatan Bünyamin Çiftçi, 2004 yılında meclis üyesi aday adayı, 2007 yılında Milletvekili aday adayı, 2014 yılında Belediye Başkan aday adayı olduğunu belirterek, bugün ise aday olarak karşılarında olduğunu ve Çayırova’ya vefa borcunu ödemek istediğini söyledi.  SİZİN EKSENİNİZDE DÖNECEK Gençlerden ülkeye ve şehre dair hedef belirlemesini isteyen AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, “Seçim beyannamemiz kısa bir süre sonra çıkacak. Size rahatça şunu söyleyebilirim ki, önümüzdeki 5 yılın omurgasını gençler üzerine kuracağız. Geleceği sizin ekseninizde planlayacağız. Çayırova sizin ekseninizde dönecek. Bizim hedefimiz bu. Bir genç abiniz olarak sizinle birlikte hareket edeceğiz. SİZE MİHMANDAR OLACAĞIM İlçe teşkilatı ve gençlik kollarımız ile birlikte belirli zamanlarda sizlerle bir araya geleceğiz ve birlikte hareket edeceğiz. Gerek teknolojik, gerekse fiziki bir projeniz olursa kapımız sizlere sonuna kadar açık. Projeniz uygun bir proje olursa sizi hükümetimiz ile buluşturma sözü veriyorum. Yeter ki düşünün, hedef koyun ve hayaliniz olsun. Ben size mihmandar olacağım” diye konuştu.
AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilk kez oy kullanacak gençlerle çay sohbetinde buluştu, “Önümüzdeki 5 yılın omurgasını gençler üzerine kuracağız” dedi

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetim kurulunun organize ettiği Çayırova da ilk kez oy kullanacak 18 yaşındaki genç seçmenler ile çay sohbetinde buluştu. İlçe Başkanı Ekrem Karahan ile İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yasin Pilavcı ve ilçe gençlik kolları yöneticilerinin hazır bulunduğu çay sohbetinde konuşan Çiftçi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

İLK KEZ OY KULLANACAK GENÇLER

Gençlere çok önemli mesajlar veren AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, “Sizlerin öncelikle hedefleri olmalı. Bu seçimde vereceğiniz oy, geleceğe dair hedeflerinizin gerçekleşmesi için çok önemli. Geçmişte hedef koymuş ve hayal kurmuş bir abiniz olarak bu seçimde sizlerden destek istiyorum. 31 Mart’tan sonra geleceğe dair hedeflerinizi birlikte şekillendireceğiz. Kullanacağınız oy bu anlama geliyor” diye konuştu.

VEFA BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM

Çayırova’ya dair hedef ve hayallerini gerçekleştirmek için AK Parti’nin kuruluşunda siyasete girdiğini anlatan Bünyamin Çiftçi, 2004 yılında meclis üyesi aday adayı, 2007 yılında Milletvekili aday adayı, 2014 yılında Belediye Başkan aday adayı olduğunu belirterek, bugün ise aday olarak karşılarında olduğunu ve Çayırova’ya vefa borcunu ödemek istediğini söyledi. 

SİZİN EKSENİNİZDE DÖNECEK

Gençlerden ülkeye ve şehre dair hedef belirlemesini isteyen AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, “Seçim beyannamemiz kısa bir süre sonra çıkacak. Size rahatça şunu söyleyebilirim ki, önümüzdeki 5 yılın omurgasını gençler üzerine kuracağız. Geleceği sizin ekseninizde planlayacağız. Çayırova sizin ekseninizde dönecek. Bizim hedefimiz bu. Bir genç abiniz olarak sizinle birlikte hareket edeceğiz.

SİZE MİHMANDAR OLACAĞIM

İlçe teşkilatı ve gençlik kollarımız ile birlikte belirli zamanlarda sizlerle bir araya geleceğiz ve birlikte hareket edeceğiz. Gerek teknolojik, gerekse fiziki bir projeniz olursa kapımız sizlere sonuna kadar açık. Projeniz uygun bir proje olursa sizi hükümetimiz ile buluşturma sözü veriyorum. Yeter ki düşünün, hedef koyun ve hayaliniz olsun. Ben size mihmandar olacağım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.