Çayırova hız kesmiyor!

Spor 27.05.2018 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova hız kesmiyor!

YEŞİL SİYAHLILAR 3 İSMİ DAHA RENKLERİNE BAĞLADI

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor transferde hız kesmiyor. Yeşil siyahlılar son olarak Adapazarıspor’un 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Ertürk, Çubukspor’un 21 yaşındaki file bekçisi Emrullah Avaşar ve Atakum Belediyespor’dan Ahmet Ürer’i renklerine bağladı. OĞUZHAN TEKNİK BİR OYUNCU Geçen sezon Gebzespor’un da mücadele ettiği BAL 11.Grup’ta yer alan Adapazarıspor’da 25 maçta forma giyen genç sol ayak Oğuzhan, başarılı performansıyla dikkat çekmişti. Kaleci Engin ile yollarını ayıran Çayırovaspor, Çubukspor’da 3 maçta forma şansı bulan Emrullah Avaşar’ı da transfer etti. AHMET ÜRER ATAKUM’DA PARLADI Transferde hedefi 12’den vuran Çayırovaspor’un bir diğer transferi ise Atakum Belediyespor’dan Ahmet Ürer oldu. Her iki kanatta da oynayabilen 22 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Samsun temsilcisiyle çıktığı 24 maçta 4 kez rakip ağları sarsmayı başarmıştı.
YEŞİL SİYAHLILAR 3 İSMİ DAHA RENKLERİNE BAĞLADI

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor transferde hız kesmiyor. Yeşil siyahlılar son olarak Adapazarıspor’un 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Ertürk, Çubukspor’un 21 yaşındaki file bekçisi Emrullah Avaşar ve Atakum Belediyespor’dan Ahmet Ürer’i renklerine bağladı.

OĞUZHAN TEKNİK BİR OYUNCU

Geçen sezon Gebzespor’un da mücadele ettiği BAL 11.Grup’ta yer alan Adapazarıspor’da 25 maçta forma giyen genç sol ayak Oğuzhan, başarılı performansıyla dikkat çekmişti. Kaleci Engin ile yollarını ayıran Çayırovaspor, Çubukspor’da 3 maçta forma şansı bulan Emrullah Avaşar’ı da transfer etti.

AHMET ÜRER ATAKUM’DA PARLADI

Transferde hedefi 12’den vuran Çayırovaspor’un bir diğer transferi ise Atakum Belediyespor’dan Ahmet Ürer oldu. Her iki kanatta da oynayabilen 22 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Samsun temsilcisiyle çıktığı 24 maçta 4 kez rakip ağları sarsmayı başarmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.