Çayırova İstedi, Çiler Seçti

Çayırova 05.04.2018 - 20:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova İstedi, Çiler Seçti

Çayırovalı genç işadamı Ergün Emlak Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Baran Aydın, Gebze Ticaret Odası seçimlerinde meclis üyesi seçildi.

Çayırova’da, bölgenin ve sektörün sorunlarına yönelik yıllardır önemli çalışmalar yapan Baran Aydın geçtiğimiz aylarda da Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in de katıldığı bir toplantı organize etmiş, yüzlerce işadamını bir araya getirerek Çayırova’nın önemini vurgulamıştı.Gebze Ticaret Odası’na kayıtlı 1500’ün üzerindeki Çayırovalı işadamı bölgeyi temsilen Baran Aydın’ın GTO meclisine girmesi için büyük destek vermişti. ‘Nail Çiler’in prensi’ diye nitelendirilen Baran Aydın, meclis üyesi seçildikten sonra kendisine destek veren başta Çayırovalı işadamlarına ve GTO Başkanı Nail Çiler’e teşekkür etti. ÇAYIROVALILAR AYDIN’I YÖNETİMDE İSTİYOR Bugüne kadar Gebze Ticaret Odası yönetiminde Çayırova’dan bir temsilcinin bulunmadığını ifade eden bölge işadamları, Baran Aydın’ı yönetimde görmek istediklerini dile getiriyorlar. 26 yaşındaki genç işadamı dünkü seçimde sadece kendi meslek komitesi olan Emlak ve Sosyal Hizmetler komitesinde değil 25 ayrı komitede yoğun bir çalışma sergiledi. Nail Çiler’in 25 komitede de başarılı olmasında pay sahibi olan Baran Aydın, Nail Çiler’in gözdelerinden biri olarak dikkat çekiyor.
Çayırovalı genç işadamı Ergün Emlak Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Baran Aydın, Gebze Ticaret Odası seçimlerinde meclis üyesi seçildi.

Çayırova’da, bölgenin ve sektörün sorunlarına yönelik yıllardır önemli çalışmalar yapan Baran Aydın geçtiğimiz aylarda da Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in de katıldığı bir toplantı organize etmiş, yüzlerce işadamını bir araya getirerek Çayırova’nın önemini vurgulamıştı.Gebze Ticaret Odası’na kayıtlı 1500’ün üzerindeki Çayırovalı işadamı bölgeyi temsilen Baran Aydın’ın GTO meclisine girmesi için büyük destek vermişti. ‘Nail Çiler’in prensi’ diye nitelendirilen Baran Aydın, meclis üyesi seçildikten sonra kendisine destek veren başta Çayırovalı işadamlarına ve GTO Başkanı Nail Çiler’e teşekkür etti.

ÇAYIROVALILAR AYDIN’I YÖNETİMDE İSTİYOR

Bugüne kadar Gebze Ticaret Odası yönetiminde Çayırova’dan bir temsilcinin bulunmadığını ifade eden bölge işadamları, Baran Aydın’ı yönetimde görmek istediklerini dile getiriyorlar. 26 yaşındaki genç işadamı dünkü seçimde sadece kendi meslek komitesi olan Emlak ve Sosyal Hizmetler komitesinde değil 25 ayrı komitede yoğun bir çalışma sergiledi. Nail Çiler’in 25 komitede de başarılı olmasında pay sahibi olan Baran Aydın, Nail Çiler’in gözdelerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.