Çayırova İYİ Hazırlanıyor

Çayırova 28.02.2019 - 22:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova İYİ Hazırlanıyor

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak 3 Mart Pazar günü, Çayırova Kapalı Spor Salonun da Çayırovalılarla buluşmaya hazırlanırken ilçe teşkilat mensuplarıda bu özel günün davetiyelerini basın kuruluşlarına ve protokole ulaştırmaya devam ediyor.

Büyük Çayırova Buluşması olarak adlandırılan ve binlerce kişinin katılacağı programa bölge STK’ları ve Derneklerinde yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. İYİ Parti Çayırova Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tanıtılacağı programda Başkan Adayı İlhami Bayrak aynı zamanda projelerini de açıklayacak. KORAY AYDIN HEYECANI Büyük Çayırova Buluşmasına İYİ Parti Çayırova ve Kocaeli yöneticilerinin yanı sıra İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Koray Aydın katılacak. Çayırova Akse Mahallesi, Çağdaşkent girişinde yer alan Kapalı Spor Salonun da bu Pazar saat 16:00’da başlayacak programda Başkan Adayı Bayrak, birçok özel projeyi de ilk kez vatandaşlarla paylaşacak. BAŞKAN ADAYI BAYRAK’TAN DAVET Tüm Çayırovalıları yapılacak olan Büyük Çayırova Buluşmasına davet eden Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak: “Pazar günü yapacağımız bu özel program ile Çayırovalı hemşerilerimizle geniş kapsamlı olarak bir araya geleceğiz. Hepsi birbirinden kıymetli tüm Çayırova’yı temsil eden meclis üyesi adaylarımızı halkımızla tanıştıracağız. Yine Çayırova için özenle hazırladığımız projelerimizi paylaşarak, Çayırovalılara çok önemli müjdeler vereceğiz. Bu özel program için SKM ekibimiz  tarafından yoğun bir çalışma yapıldı ve büyük emek harcandı. Umuyorum ki her daim yanımızda olan halkımız bu özel programa da yoğun bir ilgi gösterecektir. Bir kez daha bu vesileyle tüm Çayırovalıları, Büyük Çayırova Buluşmasına davet ediyorum” dedi.
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak 3 Mart Pazar günü, Çayırova Kapalı Spor Salonun da Çayırovalılarla buluşmaya hazırlanırken ilçe teşkilat mensuplarıda bu özel günün davetiyelerini basın kuruluşlarına ve protokole ulaştırmaya devam ediyor.

Büyük Çayırova Buluşması olarak adlandırılan ve binlerce kişinin katılacağı programa bölge STK’ları ve Derneklerinde yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. İYİ Parti Çayırova Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tanıtılacağı programda Başkan Adayı İlhami Bayrak aynı zamanda projelerini de açıklayacak.

KORAY AYDIN HEYECANI

Büyük Çayırova Buluşmasına İYİ Parti Çayırova ve Kocaeli yöneticilerinin yanı sıra İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Koray Aydın katılacak. Çayırova Akse Mahallesi, Çağdaşkent girişinde yer alan Kapalı Spor Salonun da bu Pazar saat 16:00’da başlayacak programda Başkan Adayı Bayrak, birçok özel projeyi de ilk kez vatandaşlarla paylaşacak.

BAŞKAN ADAYI BAYRAK’TAN DAVET

Tüm Çayırovalıları yapılacak olan Büyük Çayırova Buluşmasına davet eden Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak: “Pazar günü yapacağımız bu özel program ile Çayırovalı hemşerilerimizle geniş kapsamlı olarak bir araya geleceğiz. Hepsi birbirinden kıymetli tüm Çayırova’yı temsil eden meclis üyesi adaylarımızı halkımızla tanıştıracağız. Yine Çayırova için özenle hazırladığımız projelerimizi paylaşarak, Çayırovalılara çok önemli müjdeler vereceğiz. Bu özel program için SKM ekibimiz  tarafından yoğun bir çalışma yapıldı ve büyük emek harcandı. Umuyorum ki her daim yanımızda olan halkımız bu özel programa da yoğun bir ilgi gösterecektir. Bir kez daha bu vesileyle tüm Çayırovalıları, Büyük Çayırova Buluşmasına davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.