Çayırova Kızılay, Doğubayazıt’ta yüzleri güldürdü!

Çayırova 05.11.2019 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova Kızılay, Doğubayazıt’ta yüzleri güldürdü!

TÜRK KIZILAY’ININ ÇAYIROVA VE AĞRI ŞUBELERİ DOĞUBAYAZIT’TAKİ ÖĞRENCİLERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ

Türk Kızılay’ınca Çayırova ve Ağrı'da toplanıp Doğubayazıt ilçesindeki köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan kışlık giyecek ve kırtasiye malzemesi, çocukların yüzünü güldürdü. Türk Kızılay’ının Çayırova ile Ağrı'daki Doğubayazıt şubeleri, Doğubayazıt ilçesindeki köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi ilkokul ve anaokulu öğrencileri için yardım kampanyası başlattı. Yardım kapsamında hayırseverlerin de desteğiyle toplanan kışlık giysi, bot, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen ilçedeki Kazan ve Pullutarla köylerindeki okullarda eğitim gören 50 öğrenciye ulaştırıldı. Bu okullardaki yardım dağıtımına katılan Türk Kızılay Çayırova Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Emine Kavakçı, Doğubayazıt Şubesi Başkanı Kemal Şahin, Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı ve Milli Eğitim Şube Müdürü Servet Şahin, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. HEDEFİMİZ 350 ÖĞRENCİ Yardımlarla köy okulu öğrencilerinin eğitim şartlarını iyileştirdiklerini söyleyen Doğubayazıt Şubesi Başkanı Kemal Şahin, Kışlık giysi ve bot yardımıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin kış mevsimini sıcak geçireceklerini belirtti. Şahin açıklamasının devamında, "Ülkemizin doğu bölgelerinde iklim şartları oldukça sert geçiyor. Dolayısıyla bu bölgelerde, özellikle köylerde yaşayan öğrencilerimiz çok zor şartlarda eğitim görüyor. Çocuklarımız, Çayırova şubemizle ortaklaşa yürüttüğümüz kampanya ile toplanan kışlık giyecek ve montlar sayesinde inşallah bu kışı daha sıcak geçirecek ve kırtasiye malzemeleriyle de derslerine çok daha iyi çalışacak. Okul hayatına yeni başlayan miniklerimiz de tıpkı batıdaki akranları gibi kendilerine hediye ettiğimiz oyuncaklarla çocukluk çağının keyfini çıkaracak. Amacımız, bilinçli ve yardımsever bir nesil yetiştirmek. İnşallah onlar da bu yardımları unutmayacak ve büyüdüklerinde aynı şekilde küçüklerine el uzatacak. Biz Doğubayazıt Şubesi olarak yardım dağıtılan öğrenci sayısını 350'ye çıkarmayı hedefliyoruz." ÇAYIROVA’DAN DOĞUBAYAZIT'A YARDIMELİ Çayırova’dan Doğubayazıt'a uzanan yardım köprüsünün köy okulu öğrencilerinin yüzünü güldürdüğünü dile getiren Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı ise, Kızılay’ın, Türkiye'nin her köşesine yardımlar götürdüğünü hatırlatarak, İnşallah hep birlikte el ele vererek mutluluklarının devamını sağlayacağız." ifadesini kullandı.
TÜRK KIZILAY’ININ ÇAYIROVA VE AĞRI ŞUBELERİ DOĞUBAYAZIT’TAKİ ÖĞRENCİLERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ

Türk Kızılay’ınca Çayırova ve Ağrı'da toplanıp Doğubayazıt ilçesindeki köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan kışlık giyecek ve kırtasiye malzemesi, çocukların yüzünü güldürdü.

Türk Kızılay’ının Çayırova ile Ağrı'daki Doğubayazıt şubeleri, Doğubayazıt ilçesindeki köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi ilkokul ve anaokulu öğrencileri için yardım kampanyası başlattı. Yardım kapsamında hayırseverlerin de desteğiyle toplanan kışlık giysi, bot, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen ilçedeki Kazan ve Pullutarla köylerindeki okullarda eğitim gören 50 öğrenciye ulaştırıldı. Bu okullardaki yardım dağıtımına katılan Türk Kızılay Çayırova Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Emine Kavakçı, Doğubayazıt Şubesi Başkanı Kemal Şahin, Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı ve Milli Eğitim Şube Müdürü Servet Şahin, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

HEDEFİMİZ 350 ÖĞRENCİ

Yardımlarla köy okulu öğrencilerinin eğitim şartlarını iyileştirdiklerini söyleyen Doğubayazıt Şubesi Başkanı Kemal Şahin, Kışlık giysi ve bot yardımıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin kış mevsimini sıcak geçireceklerini belirtti. Şahin açıklamasının devamında, "Ülkemizin doğu bölgelerinde iklim şartları oldukça sert geçiyor. Dolayısıyla bu bölgelerde, özellikle köylerde yaşayan öğrencilerimiz çok zor şartlarda eğitim görüyor. Çocuklarımız, Çayırova şubemizle ortaklaşa yürüttüğümüz kampanya ile toplanan kışlık giyecek ve montlar sayesinde inşallah bu kışı daha sıcak geçirecek ve kırtasiye malzemeleriyle de derslerine çok daha iyi çalışacak. Okul hayatına yeni başlayan miniklerimiz de tıpkı batıdaki akranları gibi kendilerine hediye ettiğimiz oyuncaklarla çocukluk çağının keyfini çıkaracak. Amacımız, bilinçli ve yardımsever bir nesil yetiştirmek. İnşallah onlar da bu yardımları unutmayacak ve büyüdüklerinde aynı şekilde küçüklerine el uzatacak. Biz Doğubayazıt Şubesi olarak yardım dağıtılan öğrenci sayısını 350'ye çıkarmayı hedefliyoruz."

ÇAYIROVA’DAN DOĞUBAYAZIT'A YARDIMELİ

Çayırova’dan Doğubayazıt'a uzanan yardım köprüsünün köy okulu öğrencilerinin yüzünü güldürdüğünü dile getiren Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı ise, Kızılay’ın, Türkiye'nin her köşesine yardımlar götürdüğünü hatırlatarak, İnşallah hep birlikte el ele vererek mutluluklarının devamını sağlayacağız." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.