19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Küçük Sanayi Sitesi İçin Gün Sayıyor

08.11.2018 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova Küçük Sanayi Sitesi İçin Gün Sayıyor

İlçenin artan nüfusuna uygun dev yatırımlar yaparak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan, yaptığı çalışmalarla ve hazırladığı projeler ile ilçe halkının takdirini toplayan Çayırova Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi için gün sayıyor.

Belediye, Şehir içerisinde bulunan küçük imalathanelerin ve tamirhanelerin şehir dışına taşınması için gerekli alt çalışmalarını tamamladı. Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci, devam eden 5 dev projenin son ayağının Küçük Sanayi Sitesi olduğunu söyledi. Başkan Demirci, kentlerin oluşumlarında sanayi yükünü çeken işletmelerin mahalleler arasında hizmet vermesinin doğru olmadığını, bu nedenle kurulacak olan Küçük Sanayi Sitesi ile yerinde ve tek bir noktada tüm küçük sanayicilerin toplanmasının hedeflendiğini açıkladı. TEK NOKTADA TOPLANACAK Başkan Demirci, “Şehrin içerisinde, binaların alt katlarında ve mahalle aralarında uygun olmayan ortamlarda hizmet vermeye çalışan küçük sanayi esnafımızı ilçenin TEM bağlantı yolu kıyısında Sazlıdere mevkiinde tüm alt yapısıyla organize edeceğimiz Küçük Sanayi Sitesinde bir araya getiriyoruz. Böylece hem esnafımızı hem de rahatsızlık duyan vatandaşlarımızı rahatlatmış olacağız.” şeklinde konuştu. KÜBRA AKABALI
İlçenin artan nüfusuna uygun dev yatırımlar yaparak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan, yaptığı çalışmalarla ve hazırladığı projeler ile ilçe halkının takdirini toplayan Çayırova Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi için gün sayıyor.

Belediye, Şehir içerisinde bulunan küçük imalathanelerin ve tamirhanelerin şehir dışına taşınması için gerekli alt çalışmalarını tamamladı. Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci, devam eden 5 dev projenin son ayağının Küçük Sanayi Sitesi olduğunu söyledi. Başkan Demirci, kentlerin oluşumlarında sanayi yükünü çeken işletmelerin mahalleler arasında hizmet vermesinin doğru olmadığını, bu nedenle kurulacak olan Küçük Sanayi Sitesi ile yerinde ve tek bir noktada tüm küçük sanayicilerin toplanmasının hedeflendiğini açıkladı.

TEK NOKTADA TOPLANACAK

Başkan Demirci, “Şehrin içerisinde, binaların alt katlarında ve mahalle aralarında uygun olmayan ortamlarda hizmet vermeye çalışan küçük sanayi esnafımızı ilçenin TEM bağlantı yolu kıyısında Sazlıdere mevkiinde tüm alt yapısıyla organize edeceğimiz Küçük Sanayi Sitesinde bir araya getiriyoruz. Böylece hem esnafımızı hem de rahatsızlık duyan vatandaşlarımızı rahatlatmış olacağız.” şeklinde konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.