Çayırova’lı genç çift düğün öncesi sandık başındaydı!

Çayırova 24.06.2018 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’lı genç çift düğün öncesi sandık başındaydı!

Çayırova’da Feyza ve Nurullah çifti, düğün törenleri öncesinde Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için sandık başına gitti.

Akşam saatlerinde düzenlenecek düğün töreni öncesinde gelinlikle sandık başına giden Feyza Öztürk’e, vatandaşların ilgisi yoğun olurken, Öztürk çifti, Mevlana İlköğretim Okulunda 1185 numaralı sandıkta oyunu kullandı. HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU Öztürk, yaptığı açıklamada, “Düğün töreni öncesinde vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanmaya geldiğini ifade ederek, "Düğün tarihimizi çok önceden belirlemiştik, Seçime denk gelmesi tesadüf oldu. Gelinlikle oy kullanmak çok değişik bir duygu. Hiç aklımızda yoktu böyle bir şey. Ülkemiz için her şeyin hayırlısı olsun. Oyumu kullanıp düğüne gideceğim." dedi. Damat Nurullah Öztürk ise, seçimlerin Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunarak, seçim gününde evlenmelerinin, kendileri için unutulmaz bir anı olacağını sözlerine ekledi.
Çayırova’da Feyza ve Nurullah çifti, düğün törenleri öncesinde Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için sandık başına gitti.

Akşam saatlerinde düzenlenecek düğün töreni öncesinde gelinlikle sandık başına giden Feyza Öztürk’e, vatandaşların ilgisi yoğun olurken, Öztürk çifti, Mevlana İlköğretim Okulunda 1185 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

Öztürk, yaptığı açıklamada, “Düğün töreni öncesinde vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanmaya geldiğini ifade ederek, "Düğün tarihimizi çok önceden belirlemiştik, Seçime denk gelmesi tesadüf oldu. Gelinlikle oy kullanmak çok değişik bir duygu. Hiç aklımızda yoktu böyle bir şey. Ülkemiz için her şeyin hayırlısı olsun. Oyumu kullanıp düğüne gideceğim." dedi. Damat Nurullah Öztürk ise, seçimlerin Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunarak, seçim gününde evlenmelerinin, kendileri için unutulmaz bir anı olacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.