Çayırova’lı gençler, Nurullah Genç’le buluştu!

Çayırova 07.03.2019 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’lı gençler, Nurullah Genç’le buluştu!

Çayırova Belediyesi Öğrenci Yazar Buluşmasına Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç Konuk Oldu

Çayırova Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği ve her ay farklı Şair, Yazar ve Akademisyenlerin konuk edildiği yazar-öğrenci buluşmasında bu ay Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç oldu. Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirilen programda "Edebiyatın Gençlik Üzerindeki Gücü" ele alındı. Gençlerin büyük bir dikkat ile dinlediği Prof. Dr. Nurullah Genç, “Günümüzde sürü mantığıyla hareket edildiği için kendine özgü eserler ortaya koymak pek mümkün olmuyor. Çünkü günübirlik yaşıyoruz ve her şeye tüketim aracı gözüyle bakıyoruz. Aynı şekilde edebiyat ve sanata da aynı gözle bakıyoruz. Bu yaşanan durumlar; biz edebiyatçıların, sanatçıların işini zorlaştırıyor” dedi. Her şeyin yüzeysel olarak algılandığı bir dünyada yaşadığımızın altını çizen Genç, "Edebiyatta mankurtlaşma; kendi kültürüne, edebiyatına ve sanatına yabancı hale gelmiş köle ruhlu insanlar var. Bu yüzden bizi kendimize döndürecek, bu ruhtan kurtulacak yeni eserler bırakmalıyız” dedi. Genç: “Çocuklarınıza Ateş ve Toprak Medeniyetini Kodlayın” Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Genç, “Ateş medeniyetinin esası(Amerika) güç ve üstünlüğe dayalıdır. Çocuklarınıza ateş ve toprak medeniyetini kodlayın. Sanat insanı yönlendirip değiştiriyor. Zihinsel olarak esir edecek noktaya getiriyorlar, sesimiz çıkmıyor. Şirk hayatımızın her noktasına girdi. Paganizm tanrıyı nesnelerde aramaktır En büyük şirktir. Şirk hayatımızın her noktasına girdi. Allaha bilmeden ortak koşuyoruz. Çiçek florası dediğimiz flora mitolojide çiçek tanrısıdır. İngilizler Aristo mantığını yaydı. Aristo mantığı paganist bir mantıktır. Bu mantıkta tanrı tabiatın içinde bir cevher olarak tanımlanır. Yaratan Allah’tır tabiat var edemez. Aristo metodolojisi sanat ve edebiyat dünyasına yansımıştır.” Hollywood Filmleriyle Gençler Mankurtlaştırılıyor Sinema ve romanın insan hayatı üzerinde etkilerinin çok fazla olduğuna dikkat çeken Prof. Genç; “Pagan kültürü ve mantığı ile dünyayı dizayn ediyorlar. İnsanı Allah secde etmek yerine başka şeylere secde etmeye yönlendiriyorlar. Kul hakkı ve şirkin affı yok. Amerikan filmlerinde kodlamalar yapılıyor. Bütün dünyada deizm ve ateizm ’in artmasının sebebi Hollywood filmlerinde olan şirk içerikli kodlamalar. Filmlerle gençler mankurtlaştırılıyor. Pagan kültürünü hakim kılma mücadelesini ateş medeniyeti etkin bir şekilde yapıyor” dedi. İlçe Milli eğitim Müdürü Azmi Tunç’unda katıldığı program yazarın kitaplarını imzalamasıyla sona erdi.
Çayırova Belediyesi Öğrenci Yazar Buluşmasına Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç Konuk Oldu

Çayırova Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği ve her ay farklı Şair, Yazar ve Akademisyenlerin konuk edildiği yazar-öğrenci buluşmasında bu ay Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç oldu. Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirilen programda "Edebiyatın Gençlik Üzerindeki Gücü" ele alındı. Gençlerin büyük bir dikkat ile dinlediği Prof. Dr. Nurullah Genç, “Günümüzde sürü mantığıyla hareket edildiği için kendine özgü eserler ortaya koymak pek mümkün olmuyor. Çünkü günübirlik yaşıyoruz ve her şeye tüketim aracı gözüyle bakıyoruz. Aynı şekilde edebiyat ve sanata da aynı gözle bakıyoruz. Bu yaşanan durumlar; biz edebiyatçıların, sanatçıların işini zorlaştırıyor” dedi. Her şeyin yüzeysel olarak algılandığı bir dünyada yaşadığımızın altını çizen Genç, "Edebiyatta mankurtlaşma; kendi kültürüne, edebiyatına ve sanatına yabancı hale gelmiş köle ruhlu insanlar var. Bu yüzden bizi kendimize döndürecek, bu ruhtan kurtulacak yeni eserler bırakmalıyız” dedi.

Genç: “Çocuklarınıza Ateş ve Toprak Medeniyetini Kodlayın”

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Genç, “Ateş medeniyetinin esası(Amerika) güç ve üstünlüğe dayalıdır. Çocuklarınıza ateş ve toprak medeniyetini kodlayın. Sanat insanı yönlendirip değiştiriyor. Zihinsel olarak esir edecek noktaya getiriyorlar, sesimiz çıkmıyor. Şirk hayatımızın her noktasına girdi. Paganizm tanrıyı nesnelerde aramaktır En büyük şirktir. Şirk hayatımızın her noktasına girdi. Allaha bilmeden ortak koşuyoruz. Çiçek florası dediğimiz flora mitolojide çiçek tanrısıdır. İngilizler Aristo mantığını yaydı. Aristo mantığı paganist bir mantıktır. Bu mantıkta tanrı tabiatın içinde bir cevher olarak tanımlanır. Yaratan Allah’tır tabiat var edemez. Aristo metodolojisi sanat ve edebiyat dünyasına yansımıştır.”

Hollywood Filmleriyle Gençler Mankurtlaştırılıyor

Sinema ve romanın insan hayatı üzerinde etkilerinin çok fazla olduğuna dikkat çeken Prof. Genç; “Pagan kültürü ve mantığı ile dünyayı dizayn ediyorlar. İnsanı Allah secde etmek yerine başka şeylere secde etmeye yönlendiriyorlar. Kul hakkı ve şirkin affı yok. Amerikan filmlerinde kodlamalar yapılıyor. Bütün dünyada deizm ve ateizm ’in artmasının sebebi Hollywood filmlerinde olan şirk içerikli kodlamalar. Filmlerle gençler mankurtlaştırılıyor. Pagan kültürünü hakim kılma mücadelesini ateş medeniyeti etkin bir şekilde yapıyor” dedi. İlçe Milli eğitim Müdürü Azmi Tunç’unda katıldığı program yazarın kitaplarını imzalamasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.