Çayırova’lı Ülkücüler Arvâsî’yi andı!

Çayırova 01.01.2019 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’lı Ülkücüler Arvâsî’yi andı!

Çayırova Ülkü Ocakları düzenlediği programla yazar Seyyid Ahmet Arvâsî’yi andı.

HABER: YAĞMUR SIR Çayırova Ülkü Ocakları düzenlediği programla yazar Seyyid Ahmet Arvâsî’yi andı. Çayırova Ülkü Ocakları düzenlediği programla yazar Seyyid Ahmet Arvâsî’yi anma ve Kur’an Tilavetini gerçekleştirdi. Programa Kurucu Ocak Başkanı ve MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ın yanısıra önceki dönem Ocak Başkanı Hikmet Yılmaz, MHP Çayırova İlçe Başkan vekili Ahmet Durak, MHP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayları Tamer Saka ve Yusuf Özcan ile mahalle başkanları katılım sağladı. ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV YAPMAK ŞEREFTİR Programın açılış konuşmasını yapan Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Türk, ülkü ocaklarında olmak ve görev yapmanın büyük şeref olduğunu ifade ederek, “Ülkü Ocakları olarak ocağımıza gönül vermiş vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu kapsamda İlim İrfan Yuvası Ocağımızda Seyyid Ahmet Arvasi’yi Anma ve Kur’an tilavetini gerçekleştirdik. Dava ve fikir adamı Merhum Arvasi’ye bir kez daha rahmet dilerken, Ülkücüler onun fikir ve ideallerini hiçbir zaman unutmayacak.”dedi. DÜZDABAN’DAN TÜRK’E TEŞEKKÜR Programa konuşmacı olarak katılan ve Kuran-i Kerim okuyan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ise, “Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Ülkü ocağımızda bu tür etkinliklerin yapılması bizler içinde gurur kaynağı. Bu kapsamda programı tertipleyen İlçe Başkanımız Hakan Türk Beyefendiye ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.
Çayırova Ülkü Ocakları düzenlediği programla yazar Seyyid Ahmet Arvâsî’yi andı.

HABER: YAĞMUR SIR

Çayırova Ülkü Ocakları düzenlediği programla yazar Seyyid Ahmet Arvâsî’yi andı. Çayırova Ülkü Ocakları düzenlediği programla yazar Seyyid Ahmet Arvâsî’yi anma ve Kur’an Tilavetini gerçekleştirdi. Programa Kurucu Ocak Başkanı ve MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ın yanısıra önceki dönem Ocak Başkanı Hikmet Yılmaz, MHP Çayırova İlçe Başkan vekili Ahmet Durak, MHP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayları Tamer Saka ve Yusuf Özcan ile mahalle başkanları katılım sağladı.

ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV YAPMAK ŞEREFTİR

Programın açılış konuşmasını yapan Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Türk, ülkü ocaklarında olmak ve görev yapmanın büyük şeref olduğunu ifade ederek, “Ülkü Ocakları olarak ocağımıza gönül vermiş vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu kapsamda İlim İrfan Yuvası Ocağımızda Seyyid Ahmet Arvasi’yi Anma ve Kur’an tilavetini gerçekleştirdik. Dava ve fikir adamı Merhum Arvasi’ye bir kez daha rahmet dilerken, Ülkücüler onun fikir ve ideallerini hiçbir zaman unutmayacak.”dedi.

DÜZDABAN’DAN TÜRK’E TEŞEKKÜR

Programa konuşmacı olarak katılan ve Kuran-i Kerim okuyan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ise, “Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Ülkü ocağımızda bu tür etkinliklerin yapılması bizler içinde gurur kaynağı. Bu kapsamda programı tertipleyen İlçe Başkanımız Hakan Türk Beyefendiye ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.