19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’lı ülkücüler protokole gitti!

Çayırova 02.12.2018 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’lı ülkücüler protokole gitti!

Çayırova Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Türk, protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde çağın vebası olan uyuşturucuya dikkat çeken Başkan Türk, bölge protokolüne Ülkü Ocakları olarak uyuşturucuya karşı verilen mücadeleden de bahsetti.

Çayırova Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Türk, protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’u ziyaret eden Başkan Türk, ardından Gençlik ve Spor Müdürlüğünü ve Kızılay Şube Başkanı Halil Keskinoğlu’nu ziyaret etti.  Ziyarette Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformunun hazırladığı, içerisinde Ülkü Ocaklarının Uyuşturucuya karşı verdiği mücadelenin ve faaliyetlerin bulunduğu dergiyi hediye eden Başkan Türk, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un da selamlarını iletti. Öte yandan ziyarette çağın vebası olan uyuşturucuya karşı Ülkü Ocakları’nın vermiş olduğu mücadele ve farkındalık yaratmak için konu ile ilgili bilgi alışverişinde de bulunuldu.  UYUŞTURUCU KULLANIMINI ÖNLEMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ Ziyaret sonrası açıklama yapan Çayırova Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Türk, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından oluşturulan Ülkü Ocakları’nın uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele platformunun gençlerimizin uyuşturucuya karşı korunmaları ve uyuşturucu vebasından gençlerimizin korunması için yapmış olduğumuz faaliyetler ve eğitim çalışmaları hakkında bölge protokolümüzü bilgilendirmek istedik. Ayrıca bu ziyaretlerimizde Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un selamlarını ileterek uyuşturucu kullanımını önlemek için yapmış olduğumuz çalışmaları topladığımız dergiyi de ziyaretlerimizde hediye ettik.” dedi. HABER: YAĞMUR SIR  
Çayırova Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Türk, protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde çağın vebası olan uyuşturucuya dikkat çeken Başkan Türk, bölge protokolüne Ülkü Ocakları olarak uyuşturucuya karşı verilen mücadeleden de bahsetti.

Çayırova Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Türk, protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’u ziyaret eden Başkan Türk, ardından Gençlik ve Spor Müdürlüğünü ve Kızılay Şube Başkanı Halil Keskinoğlu’nu ziyaret etti.  Ziyarette Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformunun hazırladığı, içerisinde Ülkü Ocaklarının Uyuşturucuya karşı verdiği mücadelenin ve faaliyetlerin bulunduğu dergiyi hediye eden Başkan Türk, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un da selamlarını iletti. Öte yandan ziyarette çağın vebası olan uyuşturucuya karşı Ülkü Ocakları’nın vermiş olduğu mücadele ve farkındalık yaratmak için konu ile ilgili bilgi alışverişinde de bulunuldu. 

UYUŞTURUCU KULLANIMINI ÖNLEMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyaret sonrası açıklama yapan Çayırova Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Türk, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından oluşturulan Ülkü Ocakları’nın uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele platformunun gençlerimizin uyuşturucuya karşı korunmaları ve uyuşturucu vebasından gençlerimizin korunması için yapmış olduğumuz faaliyetler ve eğitim çalışmaları hakkında bölge protokolümüzü bilgilendirmek istedik. Ayrıca bu ziyaretlerimizde Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un selamlarını ileterek uyuşturucu kullanımını önlemek için yapmış olduğumuz çalışmaları topladığımız dergiyi de ziyaretlerimizde hediye ettik.” dedi.

HABER: YAĞMUR SIR

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.