GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’lılar ‘Karaoğlu’nu dinledi!

Çayırova 17.02.2020 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’lılar ‘Karaoğlu’nu dinledi!

Çayırova Belediyesi Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahne alan ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu’nun konserine ilgi yoğun oldu. Her ay birbirinden farklı etkinliklerle ilçede kültür sanat yaşamını canlı tutan Çayırova Belediyesi, Şubat ayındaki etkinliklerinde Ömer Karaoğlu’nu Çayırova’lılarla buluşturdu. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşen konsere Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Ezgi ve şiirleriyle dava şuurumuzu ve düşünce dünyamızı diri tutmamıza vesile olan bir sanatçımızla, üstadımızla birlikteyiz. Her ay kültür merkezlerimizde dolu dolu programlar yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda yaptığımız programlarla, etkinliklerle hem mesaj vermek hem de ruhumuzu dinlendirmek ve özellikle çocuklarımızın geleceğe dair hedeflerini belirlerken bir şeyleri vurgulamak niyetindeyiz.” dedi. GECENİN KAPANIŞI ŞEHİT TÜRKÜSÜ İLE YAPILDI Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin selamlama konuşmasının ardından sahne alan ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu, öncelikle programın düzenlenmesine vesile olan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletti. Kısa bir konuşmanın ardından ezgilerini seslendirmeye başlayan Karaoğlu’na salonu dolduran vatandaşlarda eşlik etti. Kudüs, Kuşlar, Meryem, Adı İçin Yaşamak gibi birçok eserini seslendiren Ömer Karaoğlu, gecenin kapanışını Şehit Türküsü ile yaptı.

Çayırova Belediyesi Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahne alan ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu’nun konserine ilgi yoğun oldu.

Her ay birbirinden farklı etkinliklerle ilçede kültür sanat yaşamını canlı tutan Çayırova Belediyesi, Şubat ayındaki etkinliklerinde Ömer Karaoğlu’nu Çayırova’lılarla buluşturdu. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşen konsere Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Ezgi ve şiirleriyle dava şuurumuzu ve düşünce dünyamızı diri tutmamıza vesile olan bir sanatçımızla, üstadımızla birlikteyiz. Her ay kültür merkezlerimizde dolu dolu programlar yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda yaptığımız programlarla, etkinliklerle hem mesaj vermek hem de ruhumuzu dinlendirmek ve özellikle çocuklarımızın geleceğe dair hedeflerini belirlerken bir şeyleri vurgulamak niyetindeyiz.” dedi.

GECENİN KAPANIŞI ŞEHİT TÜRKÜSÜ İLE YAPILDI

Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin selamlama konuşmasının ardından sahne alan ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu, öncelikle programın düzenlenmesine vesile olan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletti. Kısa bir konuşmanın ardından ezgilerini seslendirmeye başlayan Karaoğlu’na salonu dolduran vatandaşlarda eşlik etti. Kudüs, Kuşlar, Meryem, Adı İçin Yaşamak gibi birçok eserini seslendiren Ömer Karaoğlu, gecenin kapanışını Şehit Türküsü ile yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.