Çayırova’lılar, Ocak’ta kültür sanata doyacak!

Kültür-Sanat 02.01.2020 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’lılar, Ocak’ta kültür sanata doyacak!

Çayırova Belediyesi’nin Ocak ayı kültür sanat etkinlik takvimi belli oldu. İlçenin sosyal, kültürel ve sanat hayatına canlılık kazandıran etkinliklerde tiyatro, seminer, söyleşi ve konferanslar yer alıyor. Çocuk tiyatroları ile zenginleştirilen Ocak ayı kültür sanat programlarında yetişkin tiyatroları, seminerler ve konferanslarda bulunuyor. Her ay birbirinden farklı etkinliklerle ilçe sakinlerinin karşısına çıkan Çayırova Belediyesi, Ocak ayına çocuk tiyatrosu ile başlıyor. 4 Ocak Cumartesi günü Belediye Kültür Salonu’nda 13.00 ile 15.00 saatlerinde sahne alacak “Uzun Eşek” adlı tiyatroyla Ocak ayı kültür sanat takvimi başlayacak ve ay boyu devam edecek. AŞIKLAR ATIŞACAK Çocuklara yönelik birçok etkinliği içerisinde barındıran kültür sanat takviminde sağlık seminerleri, kukla şovlar, sinemalar da yer alıyor. Ayrıca her ay olduğu gibi Ocak ayında da farklı bir etkinliğin yer aldığı takvimde 11 Ocak Cumartesi  günü Aşıklar Şöleni gerçekleşecek. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programda 6 ayrı dernekten aşıklar atışacak.  

Çayırova Belediyesi’nin Ocak ayı kültür sanat etkinlik takvimi belli oldu. İlçenin sosyal, kültürel ve sanat hayatına canlılık kazandıran etkinliklerde tiyatro, seminer, söyleşi ve konferanslar yer alıyor. Çocuk tiyatroları ile zenginleştirilen Ocak ayı kültür sanat programlarında yetişkin tiyatroları, seminerler ve konferanslarda bulunuyor. Her ay birbirinden farklı etkinliklerle ilçe sakinlerinin karşısına çıkan Çayırova Belediyesi, Ocak ayına çocuk tiyatrosu ile başlıyor. 4 Ocak Cumartesi günü Belediye Kültür Salonu’nda 13.00 ile 15.00 saatlerinde sahne alacak “Uzun Eşek” adlı tiyatroyla Ocak ayı kültür sanat takvimi başlayacak ve ay boyu devam edecek.

AŞIKLAR ATIŞACAK

Çocuklara yönelik birçok etkinliği içerisinde barındıran kültür sanat takviminde sağlık seminerleri, kukla şovlar, sinemalar da yer alıyor. Ayrıca her ay olduğu gibi Ocak ayında da farklı bir etkinliğin yer aldığı takvimde 11 Ocak Cumartesi  günü Aşıklar Şöleni gerçekleşecek. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programda 6 ayrı dernekten aşıklar atışacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.