GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’nın ‘Bilişim Lisesi’

Çayırova 06.08.2020 - 20:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’nın ‘Bilişim Lisesi’

Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, Çayırova’da bu yıl eğitim-öğretim hayatına başlayacak olan Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji’ni ziyaret etti. Çayırova Şekerpınar bölgesinde açılan Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji, bu yıl ilk eğitim- öğretim dönemine başlayarak öğrencilerini geleceğe hazırlayacak. Çayırova ve Gebze bölgesindeki öğrencilere eğitim hizmeti sunacak okul, yüzde yüz devlet destekli ve öğrencilere yazılım, tasarım, robotik gibi alanlarda eğitim verecek. Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, Çayırova’da bu yıl eğitim-öğretim hayatına başlayacak olan Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji’ni ziyaret etti. Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji sahiplerinden Ali İhsan Adıgüzel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Şahin, okul hakkında Adıgüzel’den bilgi aldı. ÖĞRENCİLERİNİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAK Adıgüzel ziyarette yaptığı açıklamada, “Kodlama alanlarında, son teknoloji ile donatılmış laboratuvarlarda kaliteli öğretmenler eşliğinde yeni eğitim, öğretim hayatına başlayacak olan Bilişim Bilimleri Teknoloji Lisesi öğrencilerinin prestijli firmalarda staj yapmasına da olanak sağlayarak üniversiteye hazırlık dersleri ile öğrencilerini bir adım öne taşıyacak. Bilişim Bilimleri Teknoloji Lisesi ile çocuğunu geleceğe hazırlamak ve erken kayıt avantajından yararlanmak isteyen aileler 0262 658 0 333 -0552 726 9 788 numaralı telefondan okul yönetimi ile iletişime geçerek bilgi alabilir” dedi. Adıgüzel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni eğitim öğretim dönemine hazır olduklarını ve bölgedeki öğrencileri geleceğe hazırlayacaklarını söyledi.  

Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, Çayırova’da bu yıl eğitim-öğretim hayatına başlayacak olan Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji’ni ziyaret etti.

Çayırova Şekerpınar bölgesinde açılan Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji, bu yıl ilk eğitim- öğretim dönemine başlayarak öğrencilerini geleceğe hazırlayacak. Çayırova ve Gebze bölgesindeki öğrencilere eğitim hizmeti sunacak okul, yüzde yüz devlet destekli ve öğrencilere yazılım, tasarım, robotik gibi alanlarda eğitim verecek. Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, Çayırova’da bu yıl eğitim-öğretim hayatına başlayacak olan Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji’ni ziyaret etti. Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji sahiplerinden Ali İhsan Adıgüzel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Şahin, okul hakkında Adıgüzel’den bilgi aldı.

ÖĞRENCİLERİNİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAK

Adıgüzel ziyarette yaptığı açıklamada, “Kodlama alanlarında, son teknoloji ile donatılmış laboratuvarlarda kaliteli öğretmenler eşliğinde yeni eğitim, öğretim hayatına başlayacak olan Bilişim Bilimleri Teknoloji Lisesi öğrencilerinin prestijli firmalarda staj yapmasına da olanak sağlayarak üniversiteye hazırlık dersleri ile öğrencilerini bir adım öne taşıyacak. Bilişim Bilimleri Teknoloji Lisesi ile çocuğunu geleceğe hazırlamak ve erken kayıt avantajından yararlanmak isteyen aileler 0262 658 0 333 -0552 726 9 788 numaralı telefondan okul yönetimi ile iletişime geçerek bilgi alabilir” dedi. Adıgüzel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni eğitim öğretim dönemine hazır olduklarını ve bölgedeki öğrencileri geleceğe hazırlayacaklarını söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.