Çayırova’nın Geleceğini Dert Edindiler

Çayırova 27.12.2017 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’nın Geleceğini Dert Edindiler

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, ‘Çayırova’da Sıfır Sorun’ hedefi ile kurduğu komisyonların ilk toplantılarını tamamladı.

Komisyonların ilk toplantılarını tamamlayan Başkan Gür, aksiyon planlarını hazırladı. Başkan Gür yaptığı açıklamada elini taşın altına koyan ilçe yöneticileri ve meclis üyelerine de teşekkür ederek kurduğu komisyonların detaylarını paylaştı. AK Partili Gür Çayırova’da internet ve elektrik sorunu ile ilgili, “Çayırova'da SEDAŞ arıza noktası oluşturulacak. Sorunların hızlı çözümü adına bu çok önemli bizim için. Çayırovamızda ilk etapta 5 mahallemize toplam 9 trafo tesisi sözü aldık.     İNTERNET SORUNU ORTADAN KALKACAK Akse-Yenimahalle-Özgürlük-İnönü-Atatürk 2018 ilk 6 ay içerisinde 9 Trafo tesisi yapılacak. Trafonun yetersiz kaldığı yerlerde güç artışları yapılacak. Bunları da rapor halinde bize sunacaklar. Muhtarlarımıza VİP öncelik hattı verilecek. Türk Telekom; Ocak ayında 22 Fiber Cihazı Mart ayında da 30 Fiber Cihazı sözü aldık.2018 yılı içerinde Çayırovamız’da Fiber kent dönüşümü tamamlanıp İnternet sorununu ortadan kaldıracağız.” diye konuştu.     DOKTOR VE HEMŞİRE EKSİKLİĞİ GİDERİLDİ Sağlık sorunlarına da değinen Başkan Gür, “Fatih Devlet Hastanesi bünyesinde yer alan Çayırova Semt Polikliniğindeki Nöbet ve Doktor eksikliği giderilmiştir. Doktor ve hemşirelerimiz akşam da görev yerlerinde olmakta ve 24 saat hizmet vermektedir. Hasta ve personel taşıma adına ücretsiz Ring servis hizmeti başlamıştır. Çayırova Diş Tedavi ve Protez merkezimize 4 Ünite daha ilave ederek 20 ünite kapasiteli ADSM polikliniği oluşturulmuştur.     10 POLİS MEMURU ALINDI Ocak ayında diş hekimi sayımız artırılacaktır. Çayırova Devlet Hastanesi, Semt Polikliniği, sağlık ocaklarımız, doktor ve hemşire kadrolarımız konularında il sağlık müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalarımız devam ediyor.” dedi. Emniyet komisyon çalışmalarını aktaran Gür, “Aralık ayında Çayırova Emniyet Müdürlüğümüze 10 polis memuru katılmıştır. Bu sayı 2018 yılı ilk 6 ay içerisinde artarak devam edecektir. Bölgemize 20 güvenlik alımı olacaktır. Mülakat ve yazılı sınavlar başlamıştır.” diye ifade etti.     EK OTOBÜSLER İLAVE EDİLDİ Çayırova’da ikili eğitimin biteceğini belirten Başkan Gür, “Çayırova'da ikili eğitim ile alakalı tüm çalışmalarımızı sonlandırmak üzereyiz. Okullarımızdaki tüm eksikler tespit edilip Milli eğitim müdürlüğümüz ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz. Otobüs saatlerinde iyileştirme çalışması başlattık. Vatandaşlarımızı bekletmemek adına ek otobüs servisleri ilave ettik. Her mahalle de ulaşım ile alakalı sorunları tespit edip UKOME ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz.” dedi.     TÜM SORUNLAR GİDERİLECEK İmar sorunlarını da masaya yatıran AK Partili Gür, “İmar müdürlüğümüz ve belediyemiz ile tüm sorunları gidermek ve vatandaşımızın mutlu olacağı sonuçları elde etmek adına çalışmalarımızı başlattık. Her mahallemizde yerel anlamda ilk 3 sorunu ortaya çıkarmak için çalışma başlattık. Mahalle yönetimlerimize ve vatandaşımıza sorup bu temel sorunları tespit edip gidermek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.     
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, ‘Çayırova’da Sıfır Sorun’ hedefi ile kurduğu komisyonların ilk toplantılarını tamamladı.

Komisyonların ilk toplantılarını tamamlayan Başkan Gür, aksiyon planlarını hazırladı. Başkan Gür yaptığı açıklamada elini taşın altına koyan ilçe yöneticileri ve meclis üyelerine de teşekkür ederek kurduğu komisyonların detaylarını paylaştı. AK Partili Gür Çayırova’da internet ve elektrik sorunu ile ilgili, “Çayırova'da SEDAŞ arıza noktası oluşturulacak. Sorunların hızlı çözümü adına bu çok önemli bizim için. Çayırovamızda ilk etapta 5 mahallemize toplam 9 trafo tesisi sözü aldık.

 

 

İNTERNET SORUNU ORTADAN KALKACAK

Akse-Yenimahalle-Özgürlük-İnönü-Atatürk 2018 ilk 6 ay içerisinde 9 Trafo tesisi yapılacak. Trafonun yetersiz kaldığı yerlerde güç artışları yapılacak. Bunları da rapor halinde bize sunacaklar. Muhtarlarımıza VİP öncelik hattı verilecek. Türk Telekom; Ocak ayında 22 Fiber Cihazı Mart ayında da 30 Fiber Cihazı sözü aldık.2018 yılı içerinde Çayırovamız’da Fiber kent dönüşümü tamamlanıp İnternet sorununu ortadan kaldıracağız.” diye konuştu.

 

 

DOKTOR VE HEMŞİRE EKSİKLİĞİ GİDERİLDİ

Sağlık sorunlarına da değinen Başkan Gür, “Fatih Devlet Hastanesi bünyesinde yer alan Çayırova Semt Polikliniğindeki Nöbet ve Doktor eksikliği giderilmiştir. Doktor ve hemşirelerimiz akşam da görev yerlerinde olmakta ve 24 saat hizmet vermektedir. Hasta ve personel taşıma adına ücretsiz Ring servis hizmeti başlamıştır. Çayırova Diş Tedavi ve Protez merkezimize 4 Ünite daha ilave ederek 20 ünite kapasiteli ADSM polikliniği oluşturulmuştur.

 

 

10 POLİS MEMURU ALINDI

Ocak ayında diş hekimi sayımız artırılacaktır. Çayırova Devlet Hastanesi, Semt Polikliniği, sağlık ocaklarımız, doktor ve hemşire kadrolarımız konularında il sağlık müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalarımız devam ediyor.” dedi. Emniyet komisyon çalışmalarını aktaran Gür, “Aralık ayında Çayırova Emniyet Müdürlüğümüze 10 polis memuru katılmıştır. Bu sayı 2018 yılı ilk 6 ay içerisinde artarak devam edecektir. Bölgemize 20 güvenlik alımı olacaktır. Mülakat ve yazılı sınavlar başlamıştır.” diye ifade etti.

 

 

EK OTOBÜSLER İLAVE EDİLDİ

Çayırova’da ikili eğitimin biteceğini belirten Başkan Gür, “Çayırova'da ikili eğitim ile alakalı tüm çalışmalarımızı sonlandırmak üzereyiz. Okullarımızdaki tüm eksikler tespit edilip Milli eğitim müdürlüğümüz ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz. Otobüs saatlerinde iyileştirme çalışması başlattık. Vatandaşlarımızı bekletmemek adına ek otobüs servisleri ilave ettik. Her mahalle de ulaşım ile alakalı sorunları tespit edip UKOME ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz.” dedi.

 

 

TÜM SORUNLAR GİDERİLECEK

İmar sorunlarını da masaya yatıran AK Partili Gür, “İmar müdürlüğümüz ve belediyemiz ile tüm sorunları gidermek ve vatandaşımızın mutlu olacağı sonuçları elde etmek adına çalışmalarımızı başlattık. Her mahallemizde yerel anlamda ilk 3 sorunu ortaya çıkarmak için çalışma başlattık. Mahalle yönetimlerimize ve vatandaşımıza sorup bu temel sorunları tespit edip gidermek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.