GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’nın o mahallesine 10 bin ton asfalt serildi!

Çayırova 06.08.2020 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’nın o mahallesine 10 bin ton asfalt serildi!

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Emek Mahallesi’nde başlattığı asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bir süre önce gerçekleşen yaklaşık 3,5 milyon TL’lik ihale sonrası çalışmaların son sürat sürdüğü Emek Mahallesi’nde PMT ve asfalt uygulamasının yanı sıra bazı sokaklarda parke yol uygulaması yapan belediye, ihale kapsamında toplam uzunluğu 6 kilometre olan yolların 5 kilometresine asfalt, 1 kilometresine de parke taşı çalışması gerçekleştirmiş olacak. TOPLAMDA 20 BİN TON PMT, 10 TON ASFALT Emek Mahallesi’nin üstyapı çalışmaları kapsamında toplamda 20 bin ton PMT uygulaması ile 10 bin ton asfalt çalışması için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri, bir taraftan da parke yol uygulamasına devam ediyor. Aciliyet ve öncelik sırasına göre hizmetlerini vatandaşlara ulaştıran belediye, Emek Mahallesi’ndeki çalışmanın tamamlanması ile birlikte ihtiyaç noktasındaki diğer mahallelerde de üstyapı çalışmalarına devam edecek.  

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Emek Mahallesi’nde başlattığı asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Bir süre önce gerçekleşen yaklaşık 3,5 milyon TL’lik ihale sonrası çalışmaların son sürat sürdüğü Emek Mahallesi’nde PMT ve asfalt uygulamasının yanı sıra bazı sokaklarda parke yol uygulaması yapan belediye, ihale kapsamında toplam uzunluğu 6 kilometre olan yolların 5 kilometresine asfalt, 1 kilometresine de parke taşı çalışması gerçekleştirmiş olacak.

TOPLAMDA 20 BİN TON PMT, 10 TON ASFALT

Emek Mahallesi’nin üstyapı çalışmaları kapsamında toplamda 20 bin ton PMT uygulaması ile 10 bin ton asfalt çalışması için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri, bir taraftan da parke yol uygulamasına devam ediyor. Aciliyet ve öncelik sırasına göre hizmetlerini vatandaşlara ulaştıran belediye, Emek Mahallesi’ndeki çalışmanın tamamlanması ile birlikte ihtiyaç noktasındaki diğer mahallelerde de üstyapı çalışmalarına devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.