“Çayırova’nın sesi olmayı sürdüreceğiz”

Siyaset 30.07.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çayırova’nın sesi olmayı sürdüreceğiz”

CHP Çayırova Meclis üyesi Turan Ağaç, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ağaç, CHP Çayırova olarak bugüne dek eleştirmek için eleştirmediklerini ve kentin faydasına çalıştıklarını kaydetti. CHP Çayırova Meclis üyesi Turan Ağaç, gazetemize konuştu. Başarılı meclis üyesi Ağaç, CHP Çayırova meclis üyeleri olarak ilk günden bu yana çalıştıklarını ve kentin faydasını esas aldıklarını kaydetti. Ağaç, “Sırf eleştirmek için eleştirmiyoruz, vatandaşın ve kentin çıkarını göz ediyoruz” derken “Bundan böyle de aynı felsefeyle çalışmaya devam edeceğiz. Güzel bir Çayırova adına mücadelemiz devam edecek, bizler halkın sesi olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. ELEŞTİRİLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ Halkın sesi olma noktasında çalıştıklarını söyleyen meclis üyesi Ağaç, “Erişler meydanındaki sorunu gündeme taşıdık ve belediye bu noktada müdahale ederek gerekeni yaptı. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Belediye yetkilileri konuyla ilgili çözüm gerçekleştirdiler. Keza İnönü mahallesindeki elektrik direkleri konusunda da şikayetimiz olmuştu ve bu da çözüme kavuştu. Eleştirilerimize karşılık alıyoruz, bu anlamda belediye yetkilileri sesimizi duyuyor” dedi.

CHP Çayırova Meclis üyesi Turan Ağaç, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ağaç, CHP Çayırova olarak bugüne dek eleştirmek için eleştirmediklerini ve kentin faydasına çalıştıklarını kaydetti.

CHP Çayırova Meclis üyesi Turan Ağaç, gazetemize konuştu. Başarılı meclis üyesi Ağaç, CHP Çayırova meclis üyeleri olarak ilk günden bu yana çalıştıklarını ve kentin faydasını esas aldıklarını kaydetti. Ağaç, “Sırf eleştirmek için eleştirmiyoruz, vatandaşın ve kentin çıkarını göz ediyoruz” derken “Bundan böyle de aynı felsefeyle çalışmaya devam edeceğiz. Güzel bir Çayırova adına mücadelemiz devam edecek, bizler halkın sesi olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

ELEŞTİRİLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ

Halkın sesi olma noktasında çalıştıklarını söyleyen meclis üyesi Ağaç, “Erişler meydanındaki sorunu gündeme taşıdık ve belediye bu noktada müdahale ederek gerekeni yaptı. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Belediye yetkilileri konuyla ilgili çözüm gerçekleştirdiler. Keza İnönü mahallesindeki elektrik direkleri konusunda da şikayetimiz olmuştu ve bu da çözüme kavuştu. Eleştirilerimize karşılık alıyoruz, bu anlamda belediye yetkilileri sesimizi duyuyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.