GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova normal hayata hazır!

Çayırova 01.06.2020 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova normal hayata hazır!

Çayırova Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda bugün başlayan yeni normalleşme süreci kapmasında yeniden açılan belediye sosyal tesislerini hizmete hazır hale getirdi. 1 Haziran itibariye yeniden hizmete başlayan belediye sosyal tesislerini dezenfekte eden belediye ekipleri, sosyal mesafeye göre masaları ayarladı. Yarı olimpik yüzme havuzunu da dezenfekte ederek kullanıma hazır hale getiren belediye ekipleri, ilçe genelindeki  yöre dernekleri, çay ocakları ile kıraathanelerde hijyen çalışması yaptı. Halkın sağlığını korumak için çalışmalarını rutin olarak devam eden belediye ekipleri, normalleşme sürecinde de çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, uzun bir aradan sonra hizmete başlayan işyerlerinde maske, sosyal mesafe ve temizlik konularında denetimlerine hız kesmeden devam edecek.

Çayırova Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda bugün başlayan yeni normalleşme süreci kapmasında yeniden açılan belediye sosyal tesislerini hizmete hazır hale getirdi. 1 Haziran itibariye yeniden hizmete başlayan belediye sosyal tesislerini dezenfekte eden belediye ekipleri, sosyal mesafeye göre masaları ayarladı. Yarı olimpik yüzme havuzunu da dezenfekte ederek kullanıma hazır hale getiren belediye ekipleri, ilçe genelindeki  yöre dernekleri, çay ocakları ile kıraathanelerde hijyen çalışması yaptı. Halkın sağlığını korumak için çalışmalarını rutin olarak devam eden belediye ekipleri, normalleşme sürecinde de çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, uzun bir aradan sonra hizmete başlayan işyerlerinde maske, sosyal mesafe ve temizlik konularında denetimlerine hız kesmeden devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.