Çayırova Okuyup Söyleşiyor

Çayırova 16.11.2018 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova Okuyup Söyleşiyor

Çayırova Belediyesi’nin Çocuk Edebiyat Günleri kapsamında düzenlediği ilkokul 4. sınıflara yönelik olan ‘Okuyoruz Söyleşiyoruz’ projesi devam ediyor.

Çocuklara kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı kazandırma hedefiyle yola çıkan Çayırova Belediyesi, ilçe genelindeki tüm 4. Sınıf öğrencilerini kapsayan proje çerçevesinde çocuk edebiyatının önemli yazarlarını öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. 3. Yılında 9 bini aşkın öğrenciye ulaşan Çayırova Belediyesi proje kapsamında her ay farklı bir yazarın kitaplarını ilçe genelindeki tüm ilkokul 4. Sınıf öğrencilerine ulaştırmaya devam ediyor. PROJE DEVAM EDİYOR Kitaplarını alan öğrenciler büyük bir merak ile incelediler. Çocuk Edebiyat günleri kapsamında düzenlenen ‘Okuyoruz Söyleşiyoruz’ projesi ile 9 bin öğrenciye kitap ulaştıran ve bu projeyle çocuklara ve gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandıran Çayırova Belediyesi, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde de projeyi devam ettiriyor. KÜBRA AKABALI
Çayırova Belediyesi’nin Çocuk Edebiyat Günleri kapsamında düzenlediği ilkokul 4. sınıflara yönelik olan ‘Okuyoruz Söyleşiyoruz’ projesi devam ediyor.

Çocuklara kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı kazandırma hedefiyle yola çıkan Çayırova Belediyesi, ilçe genelindeki tüm 4. Sınıf öğrencilerini kapsayan proje çerçevesinde çocuk edebiyatının önemli yazarlarını öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. 3. Yılında 9 bini aşkın öğrenciye ulaşan Çayırova Belediyesi proje kapsamında her ay farklı bir yazarın kitaplarını ilçe genelindeki tüm ilkokul 4. Sınıf öğrencilerine ulaştırmaya devam ediyor.

PROJE DEVAM EDİYOR

Kitaplarını alan öğrenciler büyük bir merak ile incelediler. Çocuk Edebiyat günleri kapsamında düzenlenen ‘Okuyoruz Söyleşiyoruz’ projesi ile 9 bin öğrenciye kitap ulaştıran ve bu projeyle çocuklara ve gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandıran Çayırova Belediyesi, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde de projeyi devam ettiriyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.