Çayırova Ortaokulu’nda E-Twinning proje sergisi

Çayırova 13.05.2019 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova Ortaokulu’nda E-Twinning proje sergisi

Çayırova Ortaokulu kuruculuğunda Hırvatistan ve Romanya ortaklığıyla yürütülen "4 ART" adlı e-Twinning projesinin final sunumu ve sergisi gerçekleşti.

Çayırova Ortaokulu Konferans Salonunda yapılan programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Özver, çok sayıda okul müdürü ve davetli katıldı. SUNUM VE SERGİ Proje koordinatörü Çayırova Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Derya Durak açılış konuşmasında, projelerinin amacının Avrupa Birliği üyesi ülkelere Türk kültürünü sanat yoluyla tanıtmak ve onların kültürleri hakkında bilgi sahibi olmak olduğunu vurguladı. Ekim ayından bu yana yürütülen projenin müzik, dans, sinema ve tiyatro kültürleri üzerine yapılan tüm çalışmalarının katılımcılara sunulmasının ardından program, hazırlanan serginin gezilmesi ile son buldu. Öğrencilerin hazırladıkları çalışmaları çeşitli stantlarda davetlilere sundukları sergi yoğun ilgi gördü. Davetliler sunum ve sergi çalışmaları için Çayırova Ortaokulu yönetimine, proje koordinatörü ve kurucusu Derya Durak'a ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.
Çayırova Ortaokulu kuruculuğunda Hırvatistan ve Romanya ortaklığıyla yürütülen "4 ART" adlı e-Twinning projesinin final sunumu ve sergisi gerçekleşti.

Çayırova Ortaokulu Konferans Salonunda yapılan programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Özver, çok sayıda okul müdürü ve davetli katıldı.

SUNUM VE SERGİ

Proje koordinatörü Çayırova Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Derya Durak açılış konuşmasında, projelerinin amacının Avrupa Birliği üyesi ülkelere Türk kültürünü sanat yoluyla tanıtmak ve onların kültürleri hakkında bilgi sahibi olmak olduğunu vurguladı. Ekim ayından bu yana yürütülen projenin müzik, dans, sinema ve tiyatro kültürleri üzerine yapılan tüm çalışmalarının katılımcılara sunulmasının ardından program, hazırlanan serginin gezilmesi ile son buldu. Öğrencilerin hazırladıkları çalışmaları çeşitli stantlarda davetlilere sundukları sergi yoğun ilgi gördü. Davetliler sunum ve sergi çalışmaları için Çayırova Ortaokulu yönetimine, proje koordinatörü ve kurucusu Derya Durak'a ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.