19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova OSB Kavşağı trafiği rahatlatacak

Çayırova 15.08.2016 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova OSB Kavşağı trafiği rahatlatacak

Çayırova’da trafiği daha güvenli hale getirmek için Büyükşehir tarafından yapılan köprülü kavşakta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor. Kavşak çalışmasıyla birlikte ağır vasıtaların ve OSB’ye giriş-çıkış yapan araçların ulaşımı daha rahat ve güvenli bir şekilde sağlanacak. Projeyle Şekerpınar Mahallesi’ne ulaşım da kolaylaştırılacak.   6 BİN 700 METRE YOL Bölgede 6 bin 700 metre yol yapımı gerçekleşecek. Ulaşımı daha güvenli ve kolay hale getirecek projede kapsamında üst ve alt geçitler de inşa edilecek. Üst geçit çalışmasında 308 bin metreküp kazı, 31 bin 800 ton asfalt, 15 bin ton beton imalatı gerçekleştirilecek. 2 bin 700 ton prefabrik kiriş imalatının yapılacağı projede elektrik ve tesisat işleri de uygulanacak.   GEÇİTLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Yapılan inşaatta üst ve alt geçitlerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede bu hafta yeni TEM üst geçidinde başlık kirişi imalatı, diğer üst geçitte ise kenar ayak temel donatı montajı ve kenar ayak temel betonu imalatları devam ediyor. Proje dahilindeki alt geçitlerde de çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda birinci alt geçidin temel donatı montajı ikinci alt geçidin ise temel kazı imalatı sürüyor. Çalışmaların bu hafta tamamlanması planlanıyor.
Çayırova’da trafiği daha güvenli hale getirmek için Büyükşehir tarafından yapılan köprülü kavşakta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor. Kavşak çalışmasıyla birlikte ağır vasıtaların ve OSB’ye giriş-çıkış yapan araçların ulaşımı daha rahat ve güvenli bir şekilde sağlanacak. Projeyle Şekerpınar Mahallesi’ne ulaşım da kolaylaştırılacak.

 

6 BİN 700 METRE YOL

Bölgede 6 bin 700 metre yol yapımı gerçekleşecek. Ulaşımı daha güvenli ve kolay hale getirecek projede kapsamında üst ve alt geçitler de inşa edilecek. Üst geçit çalışmasında 308 bin metreküp kazı, 31 bin 800 ton asfalt, 15 bin ton beton imalatı gerçekleştirilecek. 2 bin 700 ton prefabrik kiriş imalatının yapılacağı projede elektrik ve tesisat işleri de uygulanacak.

 

GEÇİTLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yapılan inşaatta üst ve alt geçitlerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede bu hafta yeni TEM üst geçidinde başlık kirişi imalatı, diğer üst geçitte ise kenar ayak temel donatı montajı ve kenar ayak temel betonu imalatları devam ediyor. Proje dahilindeki alt geçitlerde de çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda birinci alt geçidin temel donatı montajı ikinci alt geçidin ise temel kazı imalatı sürüyor. Çalışmaların bu hafta tamamlanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.