19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Saadet Kadınları Çalışıyor

Çayırova 04.10.2018 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova Saadet Kadınları Çalışıyor

Saadet Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Geçtiğimiz gün ilçe başkanlık binasında düzenlenen ilçe divan programında bir araya gelen kadın kolları, yapılan çalışmaları ve gündemi değerlendirdiler. Toplantıda konuşan Kadın kolları ilçe başkanı Aynur Karacan, ülkemizin geçtiği sıkıntılı süreci ve Saadet Partisi Kadın kolları olarak sıkıntılı günleri aşmamız için gereken çözüm önerilerini anlattı. Başkan Karacan, “Saadet Partisi Kadın Kolları olarak bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonrada Ülkemiz ve tüm dünya Müslümanları için çalışmalarımıza ilk gün ki heyecan ve azimle devam ediyoruz. 16 YILDIR BÖYLEYDİ Ülkeyi kurtarmak için 16 Bakanlığı yani ülkenin anahtarını Amerikan şirketlerine teslim ederek celladından merhamet beklemek ülkeyi iyiye değil kötüye götürür. Biz ABD, Avrupa ile karşı karşıya gelelim, rest çekelim, savaşalım demiyoruz. Dünyadaki en etkili silah ekonomi. Füzelerden, atom bombasından, uzaydaki çalışmalardan daha etkili. Neden? Çünkü o gelişmiş silahları dünya birbirine karşı kullanırsa dünyanın sonu gelir. Ancak ekonomik ambargolarla ülkeleri yaşanamaz hale getirilir ve kaynakları daha kolay sömürülür. Onun için Türkiye’nin Ekonomisi bağımsız ve çok güçlü olmalı. Ortadoğu’da ekonomik gücü olan, ihtiyaçlarını, tükettiğini kendi üreten bir ülke haline gelmezsek, her türlü saldırıya açık ve dirençsiz oluruz. Örneğin Dolar konusu. Hükümet bu ABD’nin bize karşı projesidir diyor, evet doğru. Ama bu, bugünün sorunu değil ki. 16 yıldır bu geliyordu. HEM ŞİKAYET HEM EMANET 16 yıldır, hükümet Türkiye’yi üreterek dirençli hale getirmek yerine attığı her adımla Türkiye’nin direncini kırdı. ABD, Türkiye’yi zaafa uğratmak için çalışıyor doğru. Ama bizim zaaflarımızdan istifade ederek, bir sürü belgenin altına imza attırdılar. Şimdi biz hem Amerika’dan şikâyet ediyoruz hem de Türk ekonomisini Amerikan şirketine emanet ediyoruz. Türkiye ekonomisi, ne yazık ki bu problemlerin üstesinden bu Hükümetin attığı adımlarla gelemez. Biz dün olduğu gibi bugün de Ülkemizin ve Dünya Müslümanları için üzerimize düşenleri yapmaya devam ediyoruz. Rabbim cümlemizi, felakete sürüklenirken Zafer türküleri söylemekten muhafaza etsin.” dedi.
Saadet Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Geçtiğimiz gün ilçe başkanlık binasında düzenlenen ilçe divan programında bir araya gelen kadın kolları, yapılan çalışmaları ve gündemi değerlendirdiler. Toplantıda konuşan Kadın kolları ilçe başkanı Aynur Karacan, ülkemizin geçtiği sıkıntılı süreci ve Saadet Partisi Kadın kolları olarak sıkıntılı günleri aşmamız için gereken çözüm önerilerini anlattı. Başkan Karacan, “Saadet Partisi Kadın Kolları olarak bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonrada Ülkemiz ve tüm dünya Müslümanları için çalışmalarımıza ilk gün ki heyecan ve azimle devam ediyoruz.

16 YILDIR BÖYLEYDİ

Ülkeyi kurtarmak için 16 Bakanlığı yani ülkenin anahtarını Amerikan şirketlerine teslim ederek celladından merhamet beklemek ülkeyi iyiye değil kötüye götürür. Biz ABD, Avrupa ile karşı karşıya gelelim, rest çekelim, savaşalım demiyoruz. Dünyadaki en etkili silah ekonomi. Füzelerden, atom bombasından, uzaydaki çalışmalardan daha etkili. Neden? Çünkü o gelişmiş silahları dünya birbirine karşı kullanırsa dünyanın sonu gelir. Ancak ekonomik ambargolarla ülkeleri yaşanamaz hale getirilir ve kaynakları daha kolay sömürülür. Onun için Türkiye’nin Ekonomisi bağımsız ve çok güçlü olmalı. Ortadoğu’da ekonomik gücü olan, ihtiyaçlarını, tükettiğini kendi üreten bir ülke haline gelmezsek, her türlü saldırıya açık ve dirençsiz oluruz. Örneğin Dolar konusu. Hükümet bu ABD’nin bize karşı projesidir diyor, evet doğru. Ama bu, bugünün sorunu değil ki. 16 yıldır bu geliyordu.

HEM ŞİKAYET HEM EMANET

16 yıldır, hükümet Türkiye’yi üreterek dirençli hale getirmek yerine attığı her adımla Türkiye’nin direncini kırdı. ABD, Türkiye’yi zaafa uğratmak için çalışıyor doğru. Ama bizim zaaflarımızdan istifade ederek, bir sürü belgenin altına imza attırdılar. Şimdi biz hem Amerika’dan şikâyet ediyoruz hem de Türk ekonomisini Amerikan şirketine emanet ediyoruz. Türkiye ekonomisi, ne yazık ki bu problemlerin üstesinden bu Hükümetin attığı adımlarla gelemez. Biz dün olduğu gibi bugün de Ülkemizin ve Dünya Müslümanları için üzerimize düşenleri yapmaya devam ediyoruz. Rabbim cümlemizi, felakete sürüklenirken Zafer türküleri söylemekten muhafaza etsin.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.