19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova ‘SULTAN’lar gibi 2-0

Spor 06.11.2016 - 15:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova ‘SULTAN’lar gibi 2-0

Çayırova ‘SULTAN’lar gibi 2-0

Çayırovaspor Kuştepe Stadı’nda ağırladığı namağlup Sultangazispor’u Erkam ve Ufuk’un golleri ile 2-0 geçmeyi başardı. Kırmızı kart cezasını tamamlayarak kaptanlık pazubandı ve görev yerine dönüş yapan Fatih Karagülle ve kaleci Engin’in yıldızlaştığı maçın 74.dakikasında Tayfun Keskinoğlu rakibine yaptığı faul nedeniyle kırmızı kart gördü. Karşılaşmaya kontrollü başlayan Çayırovaspor 15.dakikadan itibaren rakip sahada ağırlığını htirmeye başladı. Bu dakikalarda Ufuk ile 2 Mustafa ile bir pozisyon yakalayan yeşil siyahlılar aradığı golü 23.dakikada genç Erkam ile buldu. İlk yarının skorunu belirleyen bu golün dışında Çayırovaspor top kontrolünü de rakibe kaptırmadı. 10 KİŞİ KALDI AMA YIKILMADI İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Sultangazispor beraberlik golü için temsilcimiz kalesinde yoğunlaşsa da Ömer, Serhat, Fatih ve özellikle Engin’in üst düzey savunma anlayışları ile rakibe gol şansı vermediler. 74.dakikada Tayfun’un kırmızı kart ile oyun dışında kalması ile maç adeta Çayırovaspor ceza sahası önünde oynanmaya başladı. Oyuna Cafer’i dahil eden Teknik Adam Eyüp Tutçuoğlu oyunu da rakip sahaya taşıyarak maçı böyle bitirmeye çalıştı. Ancak Ufuk maçın böyle bitmesine izin vermedi  ve karşılaşmanın son saniyelerinde takımının ikinci kendisinin bu sezon ilk golünü kaydetti.  MAÇTAN SONRA OLAYLAR ÇIKTI Karşılaşmada Sultangazispor’a destek vermek üzere gelen yaklaşık 500 İstanbul seyircisi karşılaşmanın tamamlanması ile sahaya ve Çayırovasporlu futbolseverlerin olduğu tribünlere söktükleri koltukları fırlattı. Çevik kuvvetin olaylara müdahale etmesine rağmen sakinleşmeyen Sultangazisporlu taraftarlara bu kez biber gazı ile müdahale edildi. Çayırovasporlu futbolseverlerin statdan uzaklaşması ile olaylar daha da büyümeden sona erdi.  
Çayırova ‘SULTAN’lar gibi 2-0

Çayırovaspor Kuştepe Stadı’nda ağırladığı namağlup Sultangazispor’u Erkam ve Ufuk’un golleri ile 2-0 geçmeyi başardı. Kırmızı kart cezasını tamamlayarak kaptanlık pazubandı ve görev yerine dönüş yapan Fatih Karagülle ve kaleci Engin’in yıldızlaştığı maçın 74.dakikasında Tayfun Keskinoğlu rakibine yaptığı faul nedeniyle kırmızı kart gördü. Karşılaşmaya kontrollü başlayan Çayırovaspor 15.dakikadan itibaren rakip sahada ağırlığını htirmeye başladı. Bu dakikalarda Ufuk ile 2 Mustafa ile bir pozisyon yakalayan yeşil siyahlılar aradığı golü 23.dakikada genç Erkam ile buldu. İlk yarının skorunu belirleyen bu golün dışında Çayırovaspor top kontrolünü de rakibe kaptırmadı.

10 KİŞİ KALDI AMA YIKILMADI

İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Sultangazispor beraberlik golü için temsilcimiz kalesinde yoğunlaşsa da Ömer, Serhat, Fatih ve özellikle Engin’in üst düzey savunma anlayışları ile rakibe gol şansı vermediler. 74.dakikada Tayfun’un kırmızı kart ile oyun dışında kalması ile maç adeta Çayırovaspor ceza sahası önünde oynanmaya başladı. Oyuna Cafer’i dahil eden Teknik Adam Eyüp Tutçuoğlu oyunu da rakip sahaya taşıyarak maçı böyle bitirmeye çalıştı. Ancak Ufuk maçın böyle bitmesine izin vermedi  ve karşılaşmanın son saniyelerinde takımının ikinci kendisinin bu sezon ilk golünü kaydetti. 

MAÇTAN SONRA OLAYLAR ÇIKTI

Karşılaşmada Sultangazispor’a destek vermek üzere gelen yaklaşık 500 İstanbul seyircisi karşılaşmanın tamamlanması ile sahaya ve Çayırovasporlu futbolseverlerin olduğu tribünlere söktükleri koltukları fırlattı. Çevik kuvvetin olaylara müdahale etmesine rağmen sakinleşmeyen Sultangazisporlu taraftarlara bu kez biber gazı ile müdahale edildi. Çayırovasporlu futbolseverlerin statdan uzaklaşması ile olaylar daha da büyümeden sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.