Çayırova’ya 2 Ödül Birden

Çayırova 03.04.2018 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’ya 2 Ödül Birden

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek’ projesi kapsamında düzenlenen yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödül verdi. Düzenlenen yarışmada Çayırova’dan ise iki okul ödül aldı.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay Cemiyeti tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmeleri amacıyla düzenlenen ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek’ projesi kapsamında bağımlılık konulu görsel ve edebi kategorilerde düzenlenen yarışmalarda birinci olan öğrencileri makamında kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı ve ödüllerini verdi. BİLGİ SUNUMUNDA BULUNDU Vali Aksoy’u ziyaret ederek ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek’ projesi hakkında bilgi sunumunda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Yeşilay Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Abdullah Eryarsoy, okul yöneticileri ve Çayırova Güzeltepe Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencileri Ayşe Ecrin Dursun ve Hilal Ekin Özener,  Derince Alparslan Ortaokulu öğrencisi Ela Yaren Yücel, Başiskele Kocaeli Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Sena Yavuz, Çayırova Özel İsabet Ortaokulu Ömer Faruk Saraçoğlu ile İzmit Mehmet Akif Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Sena Gümüş kabullerinden dolayı teşekkür etti. TEBRİK EDERİM Vali Aksoy ziyarette yaptığı konuşmasında, “Bu projeye katılarak dereceye giren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Özellikle bu konuda duyarlı olmak ve belirli bir bilincin oluşması çok önemli. Yeşilay Cemiyetimiz bağımlılıkla mücadele konusunda çok önemli faaliyetler yürüten bir sivil toplum kuruluşumuzdur. Milli Eğitim Bakanlığımızla işbirliği içerisinde gençlerimizin daha bilinçli olması bakımından güzel bir projeyi hayata geçirmiş oldu. Katkısı olan bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu toplumsal duyarlılığı inşallah daha üst noktalara taşımış olacağız.” dedi.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek’ projesi kapsamında düzenlenen yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödül verdi. Düzenlenen yarışmada Çayırova’dan ise iki okul ödül aldı.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay Cemiyeti tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmeleri amacıyla düzenlenen ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek’ projesi kapsamında bağımlılık konulu görsel ve edebi kategorilerde düzenlenen yarışmalarda birinci olan öğrencileri makamında kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı ve ödüllerini verdi.

BİLGİ SUNUMUNDA BULUNDU

Vali Aksoy’u ziyaret ederek ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek’ projesi hakkında bilgi sunumunda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Yeşilay Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Abdullah Eryarsoy, okul yöneticileri ve Çayırova Güzeltepe Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencileri Ayşe Ecrin Dursun ve Hilal Ekin Özener,  Derince Alparslan Ortaokulu öğrencisi Ela Yaren Yücel, Başiskele Kocaeli Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Sena Yavuz, Çayırova Özel İsabet Ortaokulu Ömer Faruk Saraçoğlu ile İzmit Mehmet Akif Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Sena Gümüş kabullerinden dolayı teşekkür etti.

TEBRİK EDERİM

Vali Aksoy ziyarette yaptığı konuşmasında, “Bu projeye katılarak dereceye giren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Özellikle bu konuda duyarlı olmak ve belirli bir bilincin oluşması çok önemli. Yeşilay Cemiyetimiz bağımlılıkla mücadele konusunda çok önemli faaliyetler yürüten bir sivil toplum kuruluşumuzdur. Milli Eğitim Bakanlığımızla işbirliği içerisinde gençlerimizin daha bilinçli olması bakımından güzel bir projeyi hayata geçirmiş oldu. Katkısı olan bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu toplumsal duyarlılığı inşallah daha üst noktalara taşımış olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.