Çayırova’ya 2 Yeni Semt Meydanı

Çayırova 08.05.2018 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’ya 2 Yeni Semt Meydanı

Çayırova Belediyesi’nin ilçeye ve mahallelere kimlik kazandırmak adına Şekerpınar ve Akse Mahallelerinde hizmete sunduğu Semt Meydanlarının sayısı artıyor. Başlatılan çalışmalar kapsamında Çağdaşkent Konutları içerisinde yeni bir meydanın çalışmaları hızla devam ediyor.

 “Meydanlar Bir Şehrin Kimliğidir” parolasıyla mahallelerin güzelleştirilmesi, sosyal yaşam alanlarının arttırılması adına 2 semt meydanını geçtiğimiz yıllarda hizmete sunan Çayırova Belediyesi, yeni semt meydanları içinde çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu çalışmalar neticesinde Çağdaşkent Toplu Konut alanı içerisinde devam eden çalışmalar çerçevesinde kafeterya inşaatı tamamlandı. Yine meydanın çevre düzenlemesi için hazırlık yapan kurum, kafeteryanın yapıldığı alanda bulunan halı sahayı yeni yerinde hizmete sunacak. Pek kullanışlı olmayan halı sahayı basketbol ve voleybol sahalarının hemen yanına taşıyacak olan belediye, spor ve sosyal yaşam alanını bir noktada vatandaşların kullanımına sunmuş olacak.  “Çağdaşkentte Tam Donanımlı Bir Meydan Oluşuyor” Şekerpınar ve Akse Mahallelerinde çok amaçlı meydanlar oluşturduklarını ve meydanların Çayırova’lılar tarafından büyük ilgi gördüğünü aktaran Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çağdaşkentte devam eden meydan projesini yerinde inceledi. Kafeterya yapımının tamamlandığı meydan çalışmasında 200 kişi kapasiteli 540 metrekare kapalı ve açık alan oluşturduklarını açıklayan Demirci, meydanın çevre düzenlemesine de kısa bir süre sonra başlayacaklarını ifade etti. “Spor ve Sosyal Yaşamı Aynı Noktada Hizmete Sunacağız” Meydanların ilçeye değer katan bir sosyal yaşam alanı olduğuna dikkat çeken Demirci, “Çağdaşkentte başladığımız meydan düzenlemesinde önemli bir yol kat ettik. Proje alanında bulunan ve zemini kötü olan halı sahanın olduğu noktaya inşa ettiğimiz proje çevre düzenlemesiyle çok önemli bir çalışma olacak. Alanda bulunan halı sahayı da hemen aynı noktada yeniden inşa ederek gençlerimizin hizmetine sunacağız. Spor ve sosyal yaşamı bir alanda tutacağımız projemiz tamamlandığında bölgeye yeni bir değer daha kazandırmış olacağız. Bir diğer meydan projemiz erişler mevkiinde hayat bulacak. Yine burada tüm donatılara sahip şelalesiyle ön plana çıkacak bir semt meydanı oluşturarak halkımızın kullanımına sunacağız.” dedi.
Çayırova Belediyesi’nin ilçeye ve mahallelere kimlik kazandırmak adına Şekerpınar ve Akse Mahallelerinde hizmete sunduğu Semt Meydanlarının sayısı artıyor. Başlatılan çalışmalar kapsamında Çağdaşkent Konutları içerisinde yeni bir meydanın çalışmaları hızla devam ediyor.

 “Meydanlar Bir Şehrin Kimliğidir” parolasıyla mahallelerin güzelleştirilmesi, sosyal yaşam alanlarının arttırılması adına 2 semt meydanını geçtiğimiz yıllarda hizmete sunan Çayırova Belediyesi, yeni semt meydanları içinde çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu çalışmalar neticesinde Çağdaşkent Toplu Konut alanı içerisinde devam eden çalışmalar çerçevesinde kafeterya inşaatı tamamlandı. Yine meydanın çevre düzenlemesi için hazırlık yapan kurum, kafeteryanın yapıldığı alanda bulunan halı sahayı yeni yerinde hizmete sunacak. Pek kullanışlı olmayan halı sahayı basketbol ve voleybol sahalarının hemen yanına taşıyacak olan belediye, spor ve sosyal yaşam alanını bir noktada vatandaşların kullanımına sunmuş olacak.

 “Çağdaşkentte Tam Donanımlı Bir Meydan Oluşuyor”

Şekerpınar ve Akse Mahallelerinde çok amaçlı meydanlar oluşturduklarını ve meydanların Çayırova’lılar tarafından büyük ilgi gördüğünü aktaran Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çağdaşkentte devam eden meydan projesini yerinde inceledi. Kafeterya yapımının tamamlandığı meydan çalışmasında 200 kişi kapasiteli 540 metrekare kapalı ve açık alan oluşturduklarını açıklayan Demirci, meydanın çevre düzenlemesine de kısa bir süre sonra başlayacaklarını ifade etti.

“Spor ve Sosyal Yaşamı Aynı Noktada Hizmete Sunacağız”

Meydanların ilçeye değer katan bir sosyal yaşam alanı olduğuna dikkat çeken Demirci, “Çağdaşkentte başladığımız meydan düzenlemesinde önemli bir yol kat ettik. Proje alanında bulunan ve zemini kötü olan halı sahanın olduğu noktaya inşa ettiğimiz proje çevre düzenlemesiyle çok önemli bir çalışma olacak. Alanda bulunan halı sahayı da hemen aynı noktada yeniden inşa ederek gençlerimizin hizmetine sunacağız. Spor ve sosyal yaşamı bir alanda tutacağımız projemiz tamamlandığında bölgeye yeni bir değer daha kazandırmış olacağız. Bir diğer meydan projemiz erişler mevkiinde hayat bulacak. Yine burada tüm donatılara sahip şelalesiyle ön plana çıkacak bir semt meydanı oluşturarak halkımızın kullanımına sunacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.