Çayırova'ya 250 yataklı hastane

Çayırova 27.04.2017 - 12:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'ya 250 yataklı hastane

Çayırova’ya 250 yataklı, tam donanımlı modern bir hastane yapılıyor. Hastane için 60 dönüm yer tahsisi yapıldığını belirten Demirci, Sağlık Bakanlığı’nın 2017 yatırım planında yerini aldığını söyledi. Çayırova Belediyesi’nin bir çok sıkıntısını hızlı bir şekilde çözdükten sonra, hizmetlere yönelen Demirci, modern pazarlar ve semt konaklarının ardından, kentsel dönüşüm için çalışma başlattı. Demirci, ilçenin en büyük sorunu olan hastane konusunda da adımlar attı, Çayırova’ya 250 yataklı, tam donanımlı modern bir hastane yapılıyor. Demirci, Çayırova’ya 250 yataklı, tam donanımlı bir Devlet Hastanesi yapılacağını müjdeledi. Hastane için 60 dönüm yer tahsisi yapıldığını belirten Demirci; “Özellikle Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık’ın büyük gayretleri sonucu Sağlık Bakanlığı’nın 2017 yatırım planında yerini aldı. İlçeye sağlık alanında sınıf atlatacak 250 yataklı tam teşekküllü Devlet Hastanesi devreye girdiğinde, ilçenin yıllardır çözülmesi beklenen kronik sorunlarından biri daha ortadan kalkacak” dedi.  

Çayırova’ya 250 yataklı, tam donanımlı modern bir hastane yapılıyor. Hastane için 60 dönüm yer tahsisi yapıldığını belirten Demirci, Sağlık Bakanlığı’nın 2017 yatırım planında yerini aldığını söyledi.

Çayırova Belediyesi’nin bir çok sıkıntısını hızlı bir şekilde çözdükten sonra, hizmetlere yönelen Demirci, modern pazarlar ve semt konaklarının ardından, kentsel dönüşüm için çalışma başlattı. Demirci, ilçenin en büyük sorunu olan hastane konusunda da adımlar attı, Çayırova’ya 250 yataklı, tam donanımlı modern bir hastane yapılıyor.

Demirci, Çayırova’ya 250 yataklı, tam donanımlı bir Devlet Hastanesi yapılacağını müjdeledi. Hastane için 60 dönüm yer tahsisi yapıldığını belirten Demirci; “Özellikle Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık’ın büyük gayretleri sonucu Sağlık Bakanlığı’nın 2017 yatırım planında yerini aldı. İlçeye sağlık alanında sınıf atlatacak 250 yataklı tam teşekküllü Devlet Hastanesi devreye girdiğinde, ilçenin yıllardır çözülmesi beklenen kronik sorunlarından biri daha ortadan kalkacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.