19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova'ya atanan Mustafa Hotman Etimegut Kaymakamılığı'nda

Çayırova 01.12.2016 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova'ya atanan Mustafa Hotman Etimegut Kaymakamılığı'nda

Çayırova Kaymakamlığı'na atanan Mustafa Hotman asli olarak Ankara Vali Yardımcısı olarak görev yaparken, vekaleten Etimesgut Kaymakamı olarak görevlendirildi.

Çayırova Kayamalığı'na atanan Mustafa Hotman, 1965’te  İskilip’te doğdu..İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu..Denizli Güney, Ordu Gürgentepe, Sivas Suşehri, Ankara Akyurt, Sinop Ayancık, Kayseri Kocasinan ilçelerinde Kaymakamlık, Şırnak  ve Kahramanmaraş’ta Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Halen Ankara Vali Yardımcısı ve Etimesgut Kaymakamı olarak görev yapmaktadır. Sorumlu Olduğu Kurumlar    I-  BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI a)    Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü b)    Küçük Sanayi Siteleri c)    Organize Sanayi Bölgeleri d)    Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı e)    Türk Akreditasyon Kurumu II- GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI a)    İl Ticaret Müdürlüğü III- VALİLİK a)    Ürünlerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliğine uygun önlem ve idari yaptırım iş ve işlemleri b)    LPG Tesisleri – Otogaz – Benzin İstasyonları İzleme ve Denetimleri c)    Teknoloji Geliştirme Bölgeleri d)    Organize Sanayi Bölgeleri iş ve işlemleri e)    Serbest Bölgeler iş ve işlemleri f)    Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsası iş ve işlemleri (TOBB ile ilişkiler dahil) g)    Tüketici Sorunları h)    Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği iş ve işlemleri i)    Görev alanına giren Kuruluşların stratejik planları iş ve işlemleri j)    Valinin vereceği görevler ile bunlara ilişkin iş ve işlemler
Çayırova Kaymakamlığı'na atanan Mustafa Hotman asli olarak Ankara Vali Yardımcısı olarak görev yaparken, vekaleten Etimesgut Kaymakamı olarak görevlendirildi.

Çayırova Kayamalığı'na atanan Mustafa Hotman, 1965’te  İskilip’te doğdu..İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu..Denizli Güney, Ordu Gürgentepe, Sivas Suşehri, Ankara Akyurt, Sinop Ayancık, Kayseri Kocasinan ilçelerinde Kaymakamlık, Şırnak  ve Kahramanmaraş’ta Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Halen Ankara Vali Yardımcısı ve Etimesgut Kaymakamı olarak görev yapmaktadır.

Sorumlu Olduğu Kurumlar 

 

I-  BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
a)    Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü
b)    Küçük Sanayi Siteleri
c)    Organize Sanayi Bölgeleri
d)    Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı
e)    Türk Akreditasyon Kurumu

II- GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI
a)    İl Ticaret Müdürlüğü

III- VALİLİK
a)    Ürünlerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliğine uygun önlem ve idari yaptırım iş ve işlemleri
b)    LPG Tesisleri – Otogaz – Benzin İstasyonları İzleme ve Denetimleri
c)    Teknoloji Geliştirme Bölgeleri
d)    Organize Sanayi Bölgeleri iş ve işlemleri
e)    Serbest Bölgeler iş ve işlemleri
f)    Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsası iş ve işlemleri (TOBB ile ilişkiler dahil)
g)    Tüketici Sorunları
h)    Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği iş ve işlemleri
i)    Görev alanına giren Kuruluşların stratejik planları iş ve işlemleri
j)    Valinin vereceği görevler ile bunlara ilişkin iş ve işlemler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.