Çayırova’ya SEDAŞ Arıza Noktası!

Çayırova 21.12.2017 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’ya SEDAŞ Arıza Noktası!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, SEDAŞ Gebze Şube müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirerek, Çayırova’daki elektrik sorunlarını masaya yatırdı.

Çayırova’da çözülmedik sorun kalmayacak ilkesiyle yola çıkan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova’daki elektrik sorunlarına istinaden SEDAŞ Gebze Şube müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Gür, “SEDAŞ Gebze Şube müdürlüğünü ziyaret ederek Çayırovamız’daki tüm sorunlarımızı masayla yatırdık. Mahalle başkanlarımızdan ve muhtarlarımızdan aldığımız sorunları dosya halinde SEDAŞ'a teslim ettik. MUHTARLARA VİP HAT Her hafta takibi yapılacak inşallah. Çayırova'da Sedaş arıza noktası oluşturulacak. Sorunların hızlı çözümü adına bu çok önemli bizim için. Çayırovamız’da ilk etapta 5 mahallemize toplam 9 trafo tesisi sözü aldık. Akse-Yenimahalle-Özgürlük-İnönü-Atatürk 2018 ilk 6 ay içerisinde 9 Trafo tesisi yapılacak. Trafonun yetersiz kaldığı yerlerde güç artışları yapılacak. Bunları da rapor halinde bize sunacaklar. Muhtarlarımıza VİP öncelik hattı verilecek. Volkan Özgülen beyefendiye ve ekibine destekleri için çok teşekkür ederim.” diye konuştu. 
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, SEDAŞ Gebze Şube müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirerek, Çayırova’daki elektrik sorunlarını masaya yatırdı.

Çayırova’da çözülmedik sorun kalmayacak ilkesiyle yola çıkan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova’daki elektrik sorunlarına istinaden SEDAŞ Gebze Şube müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Gür, “SEDAŞ Gebze Şube müdürlüğünü ziyaret ederek Çayırovamız’daki tüm sorunlarımızı masayla yatırdık. Mahalle başkanlarımızdan ve muhtarlarımızdan aldığımız sorunları dosya halinde SEDAŞ'a teslim ettik.

MUHTARLARA VİP HAT

Her hafta takibi yapılacak inşallah. Çayırova'da Sedaş arıza noktası oluşturulacak. Sorunların hızlı çözümü adına bu çok önemli bizim için. Çayırovamız’da ilk etapta 5 mahallemize toplam 9 trafo tesisi sözü aldık. Akse-Yenimahalle-Özgürlük-İnönü-Atatürk 2018 ilk 6 ay içerisinde 9 Trafo tesisi yapılacak. Trafonun yetersiz kaldığı yerlerde güç artışları yapılacak. Bunları da rapor halinde bize sunacaklar. Muhtarlarımıza VİP öncelik hattı verilecek. Volkan Özgülen beyefendiye ve ekibine destekleri için çok teşekkür ederim.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.