19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova'ya şehit ateşi düştü

Çayırova 06.02.2020 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova'ya şehit ateşi düştü

Van'da yaşanan çığ felaketinin acısı bu kez Çayırova'ya düştü. Çayırova Mahallesi'nde ikamet eden Özgür Işık, çığ felaketinde şehit oldu. Tüm Türkiye, Van Bahçesaray’da yaşanan çığ felaketiyle sarsılırken, yaşanan elim olayda hayatını kaybeden kahraman askerlerimizden Özgür Işık'ın acısı Çayırova'ya düştü. 1992 doğumlu olan ve 2015 yılından bu yana uzman jandarma olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hizmet eden Özgür Işık, Van'da yaşanan felakette şehit düştü. Şehidimizin haberi hepimizin yüreklerini dağlarken hakkında ortaya çıkan bir detay daha herkesi derinden sarstı. Özgür Işık'ın eşi İrem Işık'la hayatını 06 Kasım 2019 tarihinde birleştirdiği öğrenildi. Şehidimizin şehadet haberini ise eşine Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Barış Eke ve askeri erkan verirken, Kaymakam Gözen ve Başkan Çiftçi acılı eşe taziyelerini sundu. Bunun yanı sıra Çayırova kent protokolü acı haberi alır almaz şehidimiz Özgür Işık'ın yaklaşık 1 yıldır ikamet ettiği Çayırova Mahallesi 5204 sokaktaki evine akın etti. BABA OCAĞINA DEV TÜRK BAYRAĞI ASILDI Şehit Işık’ın acı haberi Düzce Yığılca ilçesinde ikamet eden ailesine de ulaştı. Şehidimizin Düzce’deki baba evine dev Türk bayrağı asıldı. Acı haberi alan Düzceliler Işık’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. ŞEHİDİMİZ DÜZCE’DE DEFNEDİLECEK! Şehit Uzman Jandarma Çavuş Özgür Işık'ın cenaze töreninin detayları belli oldu. Şehidimizin naaşı bugün Van'da düzenlenecek askeri tören sonrasında uçakla Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı'na getirilecek. Buradan Düzce'deki baba ocağına götürülecek olan Işık'ın cenazesi ise Cuma günü Yığlıca Stadyumu'nda yapılacak tören sonrasında Düzce Yığlıca İlçesi Yılgın köyü mezarlığında toprağa verilecek. Hedef Gazetesi olarak şehidimiz Özgür Işık'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.

Van'da yaşanan çığ felaketinin acısı bu kez Çayırova'ya düştü. Çayırova Mahallesi'nde ikamet eden Özgür Işık, çığ felaketinde şehit oldu.

Tüm Türkiye, Van Bahçesaray’da yaşanan çığ felaketiyle sarsılırken, yaşanan elim olayda hayatını kaybeden kahraman askerlerimizden Özgür Işık'ın acısı Çayırova'ya düştü. 1992 doğumlu olan ve 2015 yılından bu yana uzman jandarma olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hizmet eden Özgür Işık, Van'da yaşanan felakette şehit düştü. Şehidimizin haberi hepimizin yüreklerini dağlarken hakkında ortaya çıkan bir detay daha herkesi derinden sarstı. Özgür Işık'ın eşi İrem Işık'la hayatını 06 Kasım 2019 tarihinde birleştirdiği öğrenildi. Şehidimizin şehadet haberini ise eşine Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Barış Eke ve askeri erkan verirken, Kaymakam Gözen ve Başkan Çiftçi acılı eşe taziyelerini sundu. Bunun yanı sıra Çayırova kent protokolü acı haberi alır almaz şehidimiz Özgür Işık'ın yaklaşık 1 yıldır ikamet ettiği Çayırova Mahallesi 5204 sokaktaki evine akın etti.

BABA OCAĞINA DEV TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Şehit Işık’ın acı haberi Düzce Yığılca ilçesinde ikamet eden ailesine de ulaştı. Şehidimizin Düzce’deki baba evine dev Türk bayrağı asıldı. Acı haberi alan Düzceliler Işık’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ŞEHİDİMİZ DÜZCE’DE DEFNEDİLECEK!

Şehit Uzman Jandarma Çavuş Özgür Işık'ın cenaze töreninin detayları belli oldu. Şehidimizin naaşı bugün Van'da düzenlenecek askeri tören sonrasında uçakla Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı'na getirilecek. Buradan Düzce'deki baba ocağına götürülecek olan Işık'ın cenazesi ise Cuma günü Yığlıca Stadyumu'nda yapılacak tören sonrasında Düzce Yığlıca İlçesi Yılgın köyü mezarlığında toprağa verilecek. Hedef Gazetesi olarak şehidimiz Özgür Işık'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.