Çayırova’ya tam donanımlı spor salonu

Çayırova 02.02.2017 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’ya tam donanımlı spor salonu

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu inşası sürüyor

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dinamik bir nesil için spor salonları oluşturmaya devam ediyor. Okullara yapılan spor salonları öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmeden her an spor yapmalarına olanak sağlıyor. Beden eğitimi derslerinde açık havaya çıkamayan öğrenciler Büyükşehir’in yaptığı spor salonlarında her türlü aktivitelerini gerçekleştirebiliyorlar.   TAM DONANIMLI Duş ve soyunma odalarıyla tam donanımlı yapılan spor salonları pek çok spor dalının yapılabileceği şekilde tasarlanıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşasını sürdürüyor. Çevre temel betonu dökülen yapının tribün çalışmaları sürüyor.     220 KİŞİLİK TRİBÜN Salonun zemin katında 28x15 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9x18 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar ve tuvaletler ve büfe bulunacak. Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen salon bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak.   3 ADET SALON Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon yer alacak. Salonun yapımında 33 ton demir, 1840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, 15 ton hasır çelik, yaklaşık bin metreküp hazır beton kullanılacak.
Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu inşası sürüyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dinamik bir nesil için spor salonları oluşturmaya devam ediyor. Okullara yapılan spor salonları öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmeden her an spor yapmalarına olanak sağlıyor. Beden eğitimi derslerinde açık havaya çıkamayan öğrenciler Büyükşehir’in yaptığı spor salonlarında her türlü aktivitelerini gerçekleştirebiliyorlar.

 

TAM DONANIMLI

Duş ve soyunma odalarıyla tam donanımlı yapılan spor salonları pek çok spor dalının yapılabileceği şekilde tasarlanıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşasını sürdürüyor. Çevre temel betonu dökülen yapının tribün çalışmaları sürüyor.  

 

220 KİŞİLİK TRİBÜN

Salonun zemin katında 28x15 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9x18 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar ve tuvaletler ve büfe bulunacak. Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen salon bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak.

 

3 ADET SALON

Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon yer alacak. Salonun yapımında 33 ton demir, 1840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, 15 ton hasır çelik, yaklaşık bin metreküp hazır beton kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.