“Çayırova’ya vizyonsuzluk getiriliyor!”

Çayırova 03.07.2019 - 18:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Çayırova’ya vizyonsuzluk getiriliyor!”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, “Çayırova’nın temel sorunları ortada iken gündemi idare etmek adına yapılan bu işlemler bu kente yeni bir sorun olarak vizyonsuzluğu da getirmiş oluyor ki bu sorunu aşmak diğerlerinden daha zor” dedi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı Çayırova Belediyesi’nin Haziran ayın meclis toplantısında, gündeme alınan ve komisyona sevk edilen Açık Pazar hakkında açıklamalarda bulundu. Hartamacı, “Açık Pazar yeri kurmak geldiğimiz noktadan geriye dönüşün işaretidir. Bu kentin vizyonuna uygun olmayan bir karardır. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ keyfi uygulama bir yenisini daha eklemiş oluyor.03.06.2019 Haziran meclisinde Hukuksuz olarak Dernek ve Vakıflarla protokol yapma yetkisini meclisi baypas ederek kendi yetkisine almıştı. Pazar yeri kararı da kentin vizyonuna yakışmamıştır. PAZAR YERİNİN RİSKLERİ VAR Öncelikle bir karar verin; Çayırova’ya yapılan bu bölgenin güvenliğini, sağlıklı yaşamı, gürültüsüz ve modern yaşamı vizyonuna ne kadar etkisi olacak, bu etkenlerin olumlu ve olumsuz etki alanları nedir… Pazar temellinde karşı olduğumuz bir olgu değil sonuç ilişkisi ile amaç ilişkisi ile pazar ürünlerine ulaşılabilirlik etkenleri dikkate alınmalı. Koşulların hiç biri yerine getirilmiş değildir ve kurulması muhtemel pazar yeri bu şartları taşımamaktadır. Belediye gündemi ile komisyona havale edilen gündem maddesinin ciddi riskleri bulunmaktadır. KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ Türkiye genelinde tüm açık Pazar alanları kapalı Pazar alanlarına dönüştürülmekte ve modern toplum çalışmaları sağlanmakta iken, Çayırova belediye başkanlığının bu şekilde bir amaç taşıması toplumu düşünmek değil şahsi amaçlar taşımaktadır. Konunun takipçisi olacağız ve bölgenin ihtiyaçlarının karşılanması için modern ve çağdaş kapalı Pazar alanı veya tanzim satış noktası kurulması için ısrarcı olacağız. Çayırova’nın temel sorunları ortada iken gündemi idare etmek adına yapılan bu işlemler bu kente yeni bir sorun olarak vizyonsuzluğu da getirmiş oluyor ki bu sorunu aşmak diğerlerinden daha zor. Sayın Çiftçi’ye önerim ve tavsiyem bu kentin tamamının başkanı olmak Mahalle Meclisi yapıyorum diyerek CHP’yi eleştirmek değil bu kentin sorunlarını taleplerini dinleyip çözüm önerilerini sunmak” ifadelerine yer verdi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, “Çayırova’nın temel sorunları ortada iken gündemi idare etmek adına yapılan bu işlemler bu kente yeni bir sorun olarak vizyonsuzluğu da getirmiş oluyor ki bu sorunu aşmak diğerlerinden daha zor” dedi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı Çayırova Belediyesi’nin Haziran ayın meclis toplantısında, gündeme alınan ve komisyona sevk edilen Açık Pazar hakkında açıklamalarda bulundu. Hartamacı, “Açık Pazar yeri kurmak geldiğimiz noktadan geriye dönüşün işaretidir. Bu kentin vizyonuna uygun olmayan bir karardır. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ keyfi uygulama bir yenisini daha eklemiş oluyor.03.06.2019 Haziran meclisinde Hukuksuz olarak Dernek ve Vakıflarla protokol yapma yetkisini meclisi baypas ederek kendi yetkisine almıştı. Pazar yeri kararı da kentin vizyonuna yakışmamıştır.

PAZAR YERİNİN RİSKLERİ VAR

Öncelikle bir karar verin; Çayırova’ya yapılan bu bölgenin güvenliğini, sağlıklı yaşamı, gürültüsüz ve modern yaşamı vizyonuna ne kadar etkisi olacak, bu etkenlerin olumlu ve olumsuz etki alanları nedir… Pazar temellinde karşı olduğumuz bir olgu değil sonuç ilişkisi ile amaç ilişkisi ile pazar ürünlerine ulaşılabilirlik etkenleri dikkate alınmalı. Koşulların hiç biri yerine getirilmiş değildir ve kurulması muhtemel pazar yeri bu şartları taşımamaktadır. Belediye gündemi ile komisyona havale edilen gündem maddesinin ciddi riskleri bulunmaktadır.

KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ

Türkiye genelinde tüm açık Pazar alanları kapalı Pazar alanlarına dönüştürülmekte ve modern toplum çalışmaları sağlanmakta iken, Çayırova belediye başkanlığının bu şekilde bir amaç taşıması toplumu düşünmek değil şahsi amaçlar taşımaktadır. Konunun takipçisi olacağız ve bölgenin ihtiyaçlarının karşılanması için modern ve çağdaş kapalı Pazar alanı veya tanzim satış noktası kurulması için ısrarcı olacağız. Çayırova’nın temel sorunları ortada iken gündemi idare etmek adına yapılan bu işlemler bu kente yeni bir sorun olarak vizyonsuzluğu da getirmiş oluyor ki bu sorunu aşmak diğerlerinden daha zor. Sayın Çiftçi’ye önerim ve tavsiyem bu kentin tamamının başkanı olmak Mahalle Meclisi yapıyorum diyerek CHP’yi eleştirmek değil bu kentin sorunlarını taleplerini dinleyip çözüm önerilerini sunmak” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.