19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova'ya Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapılacak

Çayırova 30.01.2016 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova'ya Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapılacak

Büyükşehir, gebze ve Körfez'den sonra Çayırova'ya da yüzme havuzu yapacak

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor. Büyükşehir, İzmit'te yaptığı iki adet açık yüzme havuzunun yanı sıra Gebze'ye olimpik yüzme havuzu, Körfez ilçeye ise yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmişti. Tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek. İKİ ADET HAVUZ İki bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Tesiste 46x14 metre ölçülerinde yüzme havuzu ile 6x9 metre ölçülerinde çocuk havuzu bulunacak. Tesiste idari ofisler, kafeterya, fitness salonu, dinlenme alanı, soyunma odaları, duş alanları, sağlık odası, antrenör odası, bay-bayan mescit, güvenlik ve resepsiyon yer alacak.   7 FİRMA KATILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı projenin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenledi. Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirilen oturumda 7 firma teklif verdi.  En düşük teklif 9 milyon 551 bin TL ile Gülsan İnşaat'tan gelirken, en yüksek teklifi 12 milyon 198 bin TL ile Fıratoğlu İnşaat verdi. Firmalar                                             Teklifler  Gülsan İnşaat                                  9 milyon 551 bin TL Doğan İnşaat                                  10 milyon 295 bin TL Eksan Yapı İnşaat                          10 milyon 641 bin TL Sebil İnşaat                                     10 milyon 809 bin TL Atlas İnşaat+Köroğlu İnşaat          10 milyon 901 bin TL Özpol İnşaat                                   11 milyon 391 bin TL Fıratoğlu İnşaat                              12 milyon 198 bin TL
Büyükşehir, gebze ve Körfez'den sonra Çayırova'ya da yüzme havuzu yapacak

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor. Büyükşehir, İzmit'te yaptığı iki adet açık yüzme havuzunun yanı sıra Gebze'ye olimpik yüzme havuzu, Körfez ilçeye ise yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmişti. Tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

İKİ ADET HAVUZ
İki bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Tesiste 46x14 metre ölçülerinde yüzme havuzu ile 6x9 metre ölçülerinde çocuk havuzu bulunacak. Tesiste idari ofisler, kafeterya, fitness salonu, dinlenme alanı, soyunma odaları, duş alanları, sağlık odası, antrenör odası, bay-bayan mescit, güvenlik ve resepsiyon yer alacak.
 
7 FİRMA KATILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı projenin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenledi. Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirilen oturumda 7 firma teklif verdi.  En düşük teklif 9 milyon 551 bin TL ile Gülsan İnşaat'tan gelirken, en yüksek teklifi 12 milyon 198 bin TL ile Fıratoğlu İnşaat verdi.

Firmalar                                             Teklifler 
Gülsan İnşaat                                  9 milyon 551 bin TL
Doğan İnşaat                                  10 milyon 295 bin TL
Eksan Yapı İnşaat                          10 milyon 641 bin TL
Sebil İnşaat                                     10 milyon 809 bin TL
Atlas İnşaat+Köroğlu İnşaat          10 milyon 901 bin TL
Özpol İnşaat                                   11 milyon 391 bin TL
Fıratoğlu İnşaat                              12 milyon 198 bin TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.