GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova, yeni eğitim dönemine hazırlanıyor!

Çayırova 08.07.2020 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova, yeni eğitim dönemine hazırlanıyor!

Çayırova’da 2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi hazırlıkları hızla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Çayırova’ya yeni tayin olan öğretmenleri ve okul müdürlerini makamında ağırlayan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç bu kez de yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılacak olan kitapların takibini yaptı. Çayırova’da 2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi hazırlıkları hızla sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılacak olan kitapların sevkiyatının yapılmasının ardından bölgemizdeki okullarda da dağıtım çalışmaları başladı. Bu kapsamda Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç da ücretsiz olarak dağıtılacak olan kitapların sevkiyat aşamasını takip ederek incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç; “2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi hazırlıklarımız hızla sürüyor. İlçemizde öğrencilerimize dağıtılacak Ücretsiz Ders kitaplarımızın Bakanlığımızca sevkiyatı başladı.” ifadelerini kullandı.

Çayırova’da 2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi hazırlıkları hızla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Çayırova’ya yeni tayin olan öğretmenleri ve okul müdürlerini makamında ağırlayan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç bu kez de yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılacak olan kitapların takibini yaptı.

Çayırova’da 2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi hazırlıkları hızla sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılacak olan kitapların sevkiyatının yapılmasının ardından bölgemizdeki okullarda da dağıtım çalışmaları başladı. Bu kapsamda Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç da ücretsiz olarak dağıtılacak olan kitapların sevkiyat aşamasını takip ederek incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç; “2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi hazırlıklarımız hızla sürüyor. İlçemizde öğrencilerimize dağıtılacak Ücretsiz Ders kitaplarımızın Bakanlığımızca sevkiyatı başladı.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.