Çayırova yenilendi

Çayırova 29.09.2015 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova İlçesi’nde 25 sokağı asfalt ve parkeyle kaplayarak yeniledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çayırova bölgesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Özgürlük ve Atatürk Mahalleleri’nde bulunan 25 sokakta asfalt ve parke çalışması yaparak sokakları yeniledi. 8 BİN TON SICAK ASFALT Çayırova’nın batı kısmında yer alan mahaller içinde yer alan 25 adet sokağa toplam 8 bin ton sıcak asfalt malzeme serildi. Ayrıca sokaklara 14 bin metrekare parke döşendi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova İlçesi’nde 25 sokağı asfalt ve parkeyle kaplayarak yeniledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çayırova bölgesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Özgürlük ve Atatürk Mahalleleri’nde bulunan 25 sokakta asfalt ve parke çalışması yaparak sokakları yeniledi.

8 BİN TON SICAK ASFALT

Çayırova’nın batı kısmında yer alan mahaller içinde yer alan 25 adet sokağa toplam 8 bin ton sıcak asfalt malzeme serildi. Ayrıca sokaklara 14 bin metrekare parke döşendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.