Çayırova’yı Hırsızlar Mesken Tuttu

Çayırova 14.02.2018 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’yı Hırsızlar Mesken Tuttu

Çayırova’da aynı marka ve modelden araçları çalınan araç sahipleri isyan etti.

Son zamanlarda Çayırova’da artan otomobil hırsızlığına karşı vatandaşlar tepki gösterdi. Evlerinin önünden araçları çalınan vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdı. Arsız hırsızlar araçların fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşarak fidye de isteyince vatandaşlar çileden çıktı. Hırsızların mağdur ettiği vatandaşlar birbirlerini sosyal medyada bir sayfada bularak uyardılar. İZLERİNE RASTLAYAMIYORUZ Çalınan marka ve model araçlarının aynı olmasının sebebinin, aracın kolay parçalanabilmesi olduğunu iddia eden vatandaşlar, “Araçlarımız çalınırken eldiven kullanıldığı için, aracımızı daha sonra bulsak da hırsızların izlerine rastlayamıyoruz. Çayırova’da çalınan aracın ardından Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi’nde de aynı şekilde hırsızlık yapılmış. DUYARLILIK BEKLİYORUZ Araçlarımızı evimizin önüne bırakmaya korkar olduk. Hırsızlar araçlarımızı sanayiye götürdüklerinde sanayi esnafından duyarlılık bekliyoruz. Herhangi bir belge verilmeden araçlarımızın parçalanmasını istemiyoruz. Sanayi esnafından istediğimiz çalıntı olduklarını düşündükleri araçlarda polise haber vermeleri.” diye konuştular. 
Çayırova’da aynı marka ve modelden araçları çalınan araç sahipleri isyan etti.

Son zamanlarda Çayırova’da artan otomobil hırsızlığına karşı vatandaşlar tepki gösterdi. Evlerinin önünden araçları çalınan vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdı. Arsız hırsızlar araçların fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşarak fidye de isteyince vatandaşlar çileden çıktı. Hırsızların mağdur ettiği vatandaşlar birbirlerini sosyal medyada bir sayfada bularak uyardılar.

İZLERİNE RASTLAYAMIYORUZ

Çalınan marka ve model araçlarının aynı olmasının sebebinin, aracın kolay parçalanabilmesi olduğunu iddia eden vatandaşlar, “Araçlarımız çalınırken eldiven kullanıldığı için, aracımızı daha sonra bulsak da hırsızların izlerine rastlayamıyoruz. Çayırova’da çalınan aracın ardından Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi’nde de aynı şekilde hırsızlık yapılmış.

DUYARLILIK BEKLİYORUZ

Araçlarımızı evimizin önüne bırakmaya korkar olduk. Hırsızlar araçlarımızı sanayiye götürdüklerinde sanayi esnafından duyarlılık bekliyoruz. Herhangi bir belge verilmeden araçlarımızın parçalanmasını istemiyoruz. Sanayi esnafından istediğimiz çalıntı olduklarını düşündükleri araçlarda polise haber vermeleri.” diye konuştular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.