Çayırova Yıldız Akademi Kayıtları Sona Eriyor

Çayırova 25.09.2018 - 16:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova Yıldız Akademi Kayıtları Sona Eriyor

Dereceye giren sekizinci sınıf öğrencilerine özel dersler verileceği Çayırova ‘Yıldız Akademi’ kayıtları 27 Eylül’de (yarın) sona eriyor.

Çayırova Belediyesi’nin önemli eğitim projelerinden biri olan ‘Yıldız Akademi’de Sınav sonuçlarına göre dereceye giren 8’inci sınıf öğrencilerine; lise sınavlarına hazırlık dersleri, interaktif eğitim ve ayrıca kültürel gezi imkânları sunan projede kayıtlar 27 Eylül’de (yarın) sona eriyor. Sınav tarihi ise 29 Eylül. Ülkenin umudu ve güvencesinin gençler olduğunu söyleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Gençlerimize güveniyoruz. İnanıyorum ki onlara duyulan bu güveni ve inancı boşa çıkarmayacaklar. GENÇLERİMİZİN ARKASINDAYIZ Gençlerimizin her zaman arkasındayız. Onların elinizi hiçbir zaman bırakmayacağız. Tüm eğitim kurumlarımızda geleceğimizi şekillendirecek nesiller yetiştiriyoruz. Temel eğitim derslerinin yanı sıra öğrencilerimizi yeteneklerine göre tarihi, kültürel, sanatsal ve sportif alanlara yönlendiriyoruz. Öğrencilerimiz gördükleri temel eğitim derslerinin yanı sıra tarihi ve kültürel gezilere katılıyorlar. Alanında uzman hocalardan seminerler alıyor ve her ay deneme sınavlarında bilgi ve birikimlerini pekiştiriyorlar.” dedi. KÜBRA AKABALI
Dereceye giren sekizinci sınıf öğrencilerine özel dersler verileceği Çayırova ‘Yıldız Akademi’ kayıtları 27 Eylül’de (yarın) sona eriyor.

Çayırova Belediyesi’nin önemli eğitim projelerinden biri olan ‘Yıldız Akademi’de Sınav sonuçlarına göre dereceye giren 8’inci sınıf öğrencilerine; lise sınavlarına hazırlık dersleri, interaktif eğitim ve ayrıca kültürel gezi imkânları sunan projede kayıtlar 27 Eylül’de (yarın) sona eriyor. Sınav tarihi ise 29 Eylül. Ülkenin umudu ve güvencesinin gençler olduğunu söyleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Gençlerimize güveniyoruz. İnanıyorum ki onlara duyulan bu güveni ve inancı boşa çıkarmayacaklar.

GENÇLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Gençlerimizin her zaman arkasındayız. Onların elinizi hiçbir zaman bırakmayacağız. Tüm eğitim kurumlarımızda geleceğimizi şekillendirecek nesiller yetiştiriyoruz. Temel eğitim derslerinin yanı sıra öğrencilerimizi yeteneklerine göre tarihi, kültürel, sanatsal ve sportif alanlara yönlendiriyoruz. Öğrencilerimiz gördükleri temel eğitim derslerinin yanı sıra tarihi ve kültürel gezilere katılıyorlar. Alanında uzman hocalardan seminerler alıyor ve her ay deneme sınavlarında bilgi ve birikimlerini pekiştiriyorlar.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.