19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova yüzecek

Çayırova 25.04.2016 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova yüzecek

Çayırova Belediyesi’nin önemli vizyon projeleri arasında yer alan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu içi Belediye Başkanı Şevki Demirci çalışmaların hızlandırılması adına inşaat alanında ki ziyaretlerini artırdı.

İlçenin sosyal, kültürel ve sportif yaşamında büyük etkenler arasında yer alacak olan ve ilçenin en önemli eksiklikleri arasında yer alan Yarı Olimpiz Yüzme havuzunun çalışmaları Belediye Başkanı Şevki Demirci ve yardımcıları tarafından aralıksız denetleniyor. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinin inşaat çalışmalarının kısa bir sürede yol katedilmesi için yoğun bir mesai harcayan başkan Demirci, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Akse Mahallesi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu’nun hemen arkasında hizmet vereceğini kaydetti. KAPSAMLI BİR TESİS OLACAK Başkan Demirci, “2.628 metrekarelik belediye hizmet alanı üzerine inşa edilen spor tesisini ilçeye kazandırarak, Çayırova’lıların hizmetine sunacağız. İçerisinde 12,5×25 metre ebatlarında yarı olimpik yüzme havuzu bulunan proje de 4×5,5 metre ebatlarında çocuk havuzu, yüzme bilmeyen yaşlı ve çocuklara hitap eden fıskiyeli rahatlama alanları, çok amaçlı salon, fitness alanı ve kafeteryadan oluşacak kapsamlı bir projeyi hayata geçireceğiz.”dedi.
Çayırova Belediyesi’nin önemli vizyon projeleri arasında yer alan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu içi Belediye Başkanı Şevki Demirci çalışmaların hızlandırılması adına inşaat alanında ki ziyaretlerini artırdı.

İlçenin sosyal, kültürel ve sportif yaşamında büyük etkenler arasında yer alacak olan ve ilçenin en önemli eksiklikleri arasında yer alan Yarı Olimpiz Yüzme havuzunun çalışmaları Belediye Başkanı Şevki Demirci ve yardımcıları tarafından aralıksız denetleniyor. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinin inşaat çalışmalarının kısa bir sürede yol katedilmesi için yoğun bir mesai harcayan başkan Demirci, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Akse Mahallesi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu’nun hemen arkasında hizmet vereceğini kaydetti.

KAPSAMLI BİR TESİS OLACAK

Başkan Demirci, “2.628 metrekarelik belediye hizmet alanı üzerine inşa edilen spor tesisini ilçeye kazandırarak, Çayırova’lıların hizmetine sunacağız. İçerisinde 12,5×25 metre ebatlarında yarı olimpik yüzme havuzu bulunan proje de 4×5,5 metre ebatlarında çocuk havuzu, yüzme bilmeyen yaşlı ve çocuklara hitap eden fıskiyeli rahatlama alanları, çok amaçlı salon, fitness alanı ve kafeteryadan oluşacak kapsamlı bir projeyi hayata geçireceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.