Çayırovalı Ak Kadınlar 8 Mart’ta da saha da

Çayırova 09.03.2017 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovalı Ak Kadınlar 8 Mart’ta da saha da

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları hemcinslerine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir program düzenledi

  Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek ve “Evet’’ broşürü dağıttı. SKM Programları kapsamında kapı kapı gezerek hemcinslerine ve Çayırova halkına neden Evet demeleri gerektiğini anlatan Başkan Demir, kadınları bu özel gününde unutmayarak, çiçek de dağıttı.  Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir, Kocaeli İl Kadın Kolları Yönetim kurulu üyesi Pınar Atabay ve yönetim kurulu üyeleri ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Fatih Caddesi’nde halka “Evet” broşürü dağıttı. Program seyrinde Ak Partili kadınlar mahalle esnafını da ziyaret ederek Emekçi Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. 12 Mart Pazar Günü Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli halkıyla buluşacağı 8. Açılış bayramına tüm kadınlarımızı davet ederek neden “evet “ demeleri gerektiği anlatıldı.   KADINLARA ÖZEL PROGRAM Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde 9 mahalle yönetimi ile bir araya gelerek, kadınlar gününü düzenlenen organizasyonla kutladılar. Mahalle yönetimi ile bir araya gelen Başkan Demir, Kadınlar Günü'nün Amerika'da bir işçi hareketiyle başladığına değinerek, Türkiye'de son yıllarda alınan mesafelere vurgu yaptı. Başkan Demir, "8 Mart'ı kadın haklarını konuşmak, toplumda bu farkındalığı arttırmak için bir fırsat olarak görüyoruz. Türkiye'de 8 Mart etkinlikleri son senelerde Sayın Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin de gayretleriyle önemli bir mesafe aldı. Hükümetimiz çalışan kadınların izinleri konusunda çok önemli adımlar attı" dedi.
AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları hemcinslerine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir program düzenledi

 

Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek ve “Evet’’ broşürü dağıttı. SKM Programları kapsamında kapı kapı gezerek hemcinslerine ve Çayırova halkına neden Evet demeleri gerektiğini anlatan Başkan Demir, kadınları bu özel gününde unutmayarak, çiçek de dağıttı.  Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir, Kocaeli İl Kadın Kolları Yönetim kurulu üyesi Pınar Atabay ve yönetim kurulu üyeleri ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Fatih Caddesi’nde halka “Evet” broşürü dağıttı. Program seyrinde Ak Partili kadınlar mahalle esnafını da ziyaret ederek Emekçi Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. 12 Mart Pazar Günü Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli halkıyla buluşacağı 8. Açılış bayramına tüm kadınlarımızı davet ederek neden “evet “ demeleri gerektiği anlatıldı.

 

KADINLARA ÖZEL PROGRAM

Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde 9 mahalle yönetimi ile bir araya gelerek, kadınlar gününü düzenlenen organizasyonla kutladılar. Mahalle yönetimi ile bir araya gelen Başkan Demir, Kadınlar Günü'nün Amerika'da bir işçi hareketiyle başladığına değinerek, Türkiye'de son yıllarda alınan mesafelere vurgu yaptı. Başkan Demir, "8 Mart'ı kadın haklarını konuşmak, toplumda bu farkındalığı arttırmak için bir fırsat olarak görüyoruz. Türkiye'de 8 Mart etkinlikleri son senelerde Sayın Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin de gayretleriyle önemli bir mesafe aldı. Hükümetimiz çalışan kadınların izinleri konusunda çok önemli adımlar attı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.