19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovalı Başkanlar Ağa’ya gitti

Çayırova 21.08.2020 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırovalı Başkanlar Ağa’ya gitti

Çayırova’da faaliyet gösteren futbol kulüplerinin başkanları İzmit Belediyesi’ni ziyaret ederek Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa ile bir araya geldi. Görüşmede Çayırova Kulüpler Birliği ve Çayırova Şekerspor Başkanı Muharrem Şen, Fatihspor Başkanı İlhami Bayrak, Gümüşspor Başkanı Fikret Bilici ve Çayırova Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Çetin yer aldı. Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, İzmit Belediyesinin düzenlediği sportif faaliyetleri kulüp başkanlarıyla paylaştı.  KENTE ÖRNEK OLDU  Kulüp başkanları, İzmit Belediyesinin pandemi sürecinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak organize ettiği spor organizasyonları ile insanları bir araya getirdiğini ve tüm kente örnek olduğunu belirtti. Toplantıda ayrıca İzmit Belediyesi ile Çayırova Kulüpler Birliği arasında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Çayırova’da faaliyet gösteren futbol kulüplerinin başkanları İzmit Belediyesi’ni ziyaret ederek Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa ile bir araya geldi. Görüşmede Çayırova Kulüpler Birliği ve Çayırova Şekerspor Başkanı Muharrem Şen, Fatihspor Başkanı İlhami Bayrak, Gümüşspor Başkanı Fikret Bilici ve Çayırova Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Çetin yer aldı. Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, İzmit Belediyesinin düzenlediği sportif faaliyetleri kulüp başkanlarıyla paylaştı. 

KENTE ÖRNEK OLDU 

Kulüp başkanları, İzmit Belediyesinin pandemi sürecinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak organize ettiği spor organizasyonları ile insanları bir araya getirdiğini ve tüm kente örnek olduğunu belirtti. Toplantıda ayrıca İzmit Belediyesi ile Çayırova Kulüpler Birliği arasında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.