Çayırovalı Çocuklar Mutlu

Çayırova 16.10.2018 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırovalı Çocuklar Mutlu

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her yaştan seyirciye hitap eden konu ve konuklarla her ay yeni tiyatro gösterimlerini ilçe halkının beğenisine sunan Çayırova Belediyesi, bu ayki çocuk tiyatrosunda “Dört Kafadar Müzikali” isimli çocuk komedi oyununu tiyatro severlerle buluşturdu. Bir Günde 1200 Öğrenci İzledi Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda sahnelenen “Dört Kafadar Müzikali ” adlı tiyatro oyununda ormandan kaçırılarak hayvanat bahçesine kapatılan yavru aslan ve arkadaşlarının yaşadığı maceralar konu alnındı. Çocuklar tarafından büyük bir keyifle izlenen tiyatroda çocuklar için toplumsal mesajlar verilerek doğa ve hayvan sevgisine vurgu yapıldı. 4 seans olarak sahnelenen tiyatro oyununa Anne-Çocuk Kulüpleri ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinden yaklaşık 1200 öğrenci katıldı.

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her yaştan seyirciye hitap eden konu ve konuklarla her ay yeni tiyatro gösterimlerini ilçe halkının beğenisine sunan Çayırova Belediyesi, bu ayki çocuk tiyatrosunda “Dört Kafadar Müzikali” isimli çocuk komedi oyununu tiyatro severlerle buluşturdu.


Bir Günde 1200 Öğrenci İzledi
Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda sahnelenen “Dört Kafadar Müzikali ” adlı tiyatro oyununda ormandan kaçırılarak hayvanat bahçesine kapatılan yavru aslan ve arkadaşlarının yaşadığı maceralar konu alnındı. Çocuklar tarafından büyük bir keyifle izlenen tiyatroda çocuklar için toplumsal mesajlar verilerek doğa ve hayvan sevgisine vurgu yapıldı. 4 seans olarak sahnelenen tiyatro oyununa Anne-Çocuk Kulüpleri ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinden yaklaşık 1200 öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.