Çayırovalı çocuklar yüzerek eğleniyor!

Spor 03.07.2019 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırovalı çocuklar yüzerek eğleniyor!

Çayırova Belediyesi Yaz okulları yüzme branşında eğitime devam eden bin 880 çocuk eğlenerek yüzmeyi öğreniyor.

Okulların tatile girmesi ile birlikte 7-16 yaş arası öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunmak ve zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla 16 branşta eğitime devam eden Çayırova Belediyesi yaz okulları yüzme branşı eğitimleri Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda profesyonel yüzme hocalarının kontrolünde ücretsiz olarak veriliyor. 1880 çocuk ücretsiz yüzmeyi öğreniyor Kişisel becerilerini geliştirmek için yüzme kursuna kayıt yaptıran çocuklar,  Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda profesyonel eğitmenler eşliğinde eğlenerek yüzme öğreniyorlar. 2 dönem şeklinde hizmet veren yüzme eğitiminin ilk dönemi olan 18 Haziran - 2 Ağustos tarihleri arasında 1080 öğrenci, 2 Ağustos’tan sonra başlayacak ikinci dönemde ise 800 öğrenciye eğitim verilecek. 11 profesyonel yüzme eğitmeni ve 1 can kurtaran ile haftanın 6 günü hizmet veren tesiste, bireysel yüzme eğitimi alan 1150 kişiye ücretli yüzme kursu veriliyor. Temizlik ve hijyenin ön planda tutulduğu tesiste havuzlardaki suyun kalitesi görevli kimyager tarafından belirli periyotlarla kontrol ediliyor. Eğitimler bittiğinde dezenfekte yapılan havuz suyu ayda bir de ilgili kurumlarca da test ediliyor.
Çayırova Belediyesi Yaz okulları yüzme branşında eğitime devam eden bin 880 çocuk eğlenerek yüzmeyi öğreniyor.

Okulların tatile girmesi ile birlikte 7-16 yaş arası öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunmak ve zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla 16 branşta eğitime devam eden Çayırova Belediyesi yaz okulları yüzme branşı eğitimleri Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda profesyonel yüzme hocalarının kontrolünde ücretsiz olarak veriliyor.

1880 çocuk ücretsiz yüzmeyi öğreniyor

Kişisel becerilerini geliştirmek için yüzme kursuna kayıt yaptıran çocuklar,  Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda profesyonel eğitmenler eşliğinde eğlenerek yüzme öğreniyorlar. 2 dönem şeklinde hizmet veren yüzme eğitiminin ilk dönemi olan 18 Haziran - 2 Ağustos tarihleri arasında 1080 öğrenci, 2 Ağustos’tan sonra başlayacak ikinci dönemde ise 800 öğrenciye eğitim verilecek. 11 profesyonel yüzme eğitmeni ve 1 can kurtaran ile haftanın 6 günü hizmet veren tesiste, bireysel yüzme eğitimi alan 1150 kişiye ücretli yüzme kursu veriliyor. Temizlik ve hijyenin ön planda tutulduğu tesiste havuzlardaki suyun kalitesi görevli kimyager tarafından belirli periyotlarla kontrol ediliyor. Eğitimler bittiğinde dezenfekte yapılan havuz suyu ayda bir de ilgili kurumlarca da test ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.