Çayırovalı Eski Başkan ekibiyle sahaya indi!

Siyaset 17.10.2020 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırovalı Eski Başkan ekibiyle sahaya indi!

AK Parti Çayırova eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, görev döneminde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarıyla birlikte sahaya inerek teşkilatların nabzını yokladı. AK Parti Çayırova eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve ekibi yeniden sahalara döndü. Sahaya inerek vatandaşın ve teşkilatın nabzını yoklayan Eski Başkan Güler, AK Parti Çayırova Kadın Kolları’nın Çağdaşkent’te açtığı üye standını ziyaret ederek, partililerle hasret giderdi. Kadın Kolları ziyaretinin ardından 6. Olağan kongrede İlçe Başkanı seçilen Servet Günay’ı da ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan Güler ve ekibi ziyaretlerde gençlik namına üzerlerine düşeni yapacaklarını vurguladı. “ŞÜPHEMİZ YOK” Ziyarette AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevine getirilen Servet Günay Başkanımıza görevi hayırlı olsun.” diyen AK Parti Çayırova eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Biz yönetimi bıraksak da her zaman bu teşkilata gönül veren gençler olarak sahada olmaya devam edeceğiz. Başkanımıza da bu vesile ile ziyarette bulunarak kendisine ve yönetimine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kıymetli Başkanımızın bayrağı daha zirvelere taşıyacağından hiç şüphemizin olmayacağını belirtmek isteriz. Biz gençler olarak bir kez daha kendisinden ve yapacaklarından emin olduğumuzu, bu kapsamda bizlerinde gençlik namına üzerimize düşen ne varsa yapacağımızdan asla şüphesinin olmayacağını bilmesini isteriz” dedi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ise Güler ve arkadaşlarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, bu teşkilatlara emeği geçen herkesin yanında olduklarını söyleyerek, teşkilatın ana damarının gençlerden ve kadınlardan oluştuğunu vurguladı.  

AK Parti Çayırova eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, görev döneminde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarıyla birlikte sahaya inerek teşkilatların nabzını yokladı.

AK Parti Çayırova eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve ekibi yeniden sahalara döndü. Sahaya inerek vatandaşın ve teşkilatın nabzını yoklayan Eski Başkan Güler, AK Parti Çayırova Kadın Kolları’nın Çağdaşkent’te açtığı üye standını ziyaret ederek, partililerle hasret giderdi. Kadın Kolları ziyaretinin ardından 6. Olağan kongrede İlçe Başkanı seçilen Servet Günay’ı da ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan Güler ve ekibi ziyaretlerde gençlik namına üzerlerine düşeni yapacaklarını vurguladı.

“ŞÜPHEMİZ YOK”

Ziyarette AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevine getirilen Servet Günay Başkanımıza görevi hayırlı olsun.” diyen AK Parti Çayırova eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Biz yönetimi bıraksak da her zaman bu teşkilata gönül veren gençler olarak sahada olmaya devam edeceğiz. Başkanımıza da bu vesile ile ziyarette bulunarak kendisine ve yönetimine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kıymetli Başkanımızın bayrağı daha zirvelere taşıyacağından hiç şüphemizin olmayacağını belirtmek isteriz. Biz gençler olarak bir kez daha kendisinden ve yapacaklarından emin olduğumuzu, bu kapsamda bizlerinde gençlik namına üzerimize düşen ne varsa yapacağımızdan asla şüphesinin olmayacağını bilmesini isteriz” dedi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ise Güler ve arkadaşlarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, bu teşkilatlara emeği geçen herkesin yanında olduklarını söyleyerek, teşkilatın ana damarının gençlerden ve kadınlardan oluştuğunu vurguladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.