GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırovalı firma güvenli üretim belgesi aldı

Çayırova 04.08.2020 - 21:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırovalı firma güvenli üretim belgesi aldı

Çayırova’da kurulu bulunan TOYOTETSU Otomotiv Parçaları San. ve Tic. A.Ş, TSE tarafından COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi verildi.  TOYOTETSU Otomotiv Parçaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Firması, TSE tarafından yapılan denetimlerin ardından ‘TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ almaya hak kazandı. Düzenlenen belge törenine; MBK Laboratuvarlar Grup Başkanı Ramazan Gümüştaş, MBK Muayene Gözetim ve Belgelendirme Grup Başkanı Selahattin Polat ile İstanbul Belgelendirme Müdürü Ahmet Nursi Kartal, Marmara Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Ayhan Doğan ve Uluslararası Gözetim Müdürü Necat Çelikal, TOYOTETSU Yönetim Kurulu Başkanı Masahiro Nomura ve beraberindeki heyet katıldı. BAŞKA İŞBİRLİKLERE AÇIĞIZ Törende konuşan MBK Laboratuvarlar Grup Başkanı Ramazan Gümüştaş, “TOYOTETSU firmasının, TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Standardına göre belgelendirmesinden memnuniyet duyuyoruz” dedi. TOYOTETSU Yönetim Kurulu Başkanı Masahiro Nomura ise yaptığı açıklamada; “Bütün dünya olduğu gibi, ülkemizde Pandemi’ye maruz kaldı. Bu hassas süreçte TSE’nin, COVID-19 Güvenli Üretim Standardı oluşturarak belgelendirme yapıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de TSE ile başka alanlarda işbirliklerini sürdürmeye hazırız” ifadelerine yer verdi.

Çayırova’da kurulu bulunan TOYOTETSU Otomotiv Parçaları San. ve Tic. A.Ş, TSE tarafından COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi verildi. 
TOYOTETSU Otomotiv Parçaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Firması, TSE tarafından yapılan denetimlerin ardından ‘TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ almaya hak kazandı. Düzenlenen belge törenine; MBK Laboratuvarlar Grup Başkanı Ramazan Gümüştaş, MBK Muayene Gözetim ve Belgelendirme Grup Başkanı Selahattin Polat ile İstanbul Belgelendirme Müdürü Ahmet Nursi Kartal, Marmara Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Ayhan Doğan ve Uluslararası Gözetim Müdürü Necat Çelikal, TOYOTETSU Yönetim Kurulu Başkanı Masahiro Nomura ve beraberindeki heyet katıldı.


BAŞKA İŞBİRLİKLERE AÇIĞIZ
Törende konuşan MBK Laboratuvarlar Grup Başkanı Ramazan Gümüştaş, “TOYOTETSU firmasının, TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Standardına göre belgelendirmesinden memnuniyet duyuyoruz” dedi. TOYOTETSU Yönetim Kurulu Başkanı Masahiro Nomura ise yaptığı açıklamada; “Bütün dünya olduğu gibi, ülkemizde Pandemi’ye maruz kaldı. Bu hassas süreçte TSE’nin, COVID-19 Güvenli Üretim Standardı oluşturarak belgelendirme yapıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de TSE ile başka alanlarda işbirliklerini sürdürmeye hazırız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.