19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovalı gençler doğasına sahip çıkıyor!

Çayırova 22.07.2019 - 17:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırovalı gençler doğasına sahip çıkıyor!

‘Okuyun Çocuklar Okuyun Platformu’, geçtiğimiz gün çöp toplama etkinliği gerçekleştirerek, Kuştepe Mesire Alanı’nı temizledi.

‘Okuyun Çocuklar Okuyun Platformu’nun kurucu lideri Yavuz Koç, Çayırova’lı gençlerle birlikte ‘Çöp Toplama’ etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikteki amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu belirten Koç, “En iyi temizlik kirletmemektir. Öncelikle vatandaşlarımızdan yerlere, parklara çöp atmamalarını rica ediyoruz. Birlikte hareket ederek Çayırova'mızda çevre bilinci oluşturmak istiyoruz. HEDEFİMİZ FARKINDALIK YARATMAK Mesire alanlarımızın kıymetini bilmeliyiz.  Mesire alanlarına gelen vatandaşlarımızın da duyarlı olması ve piknik yaptıktan sonra çöplerini toplayıp buradan ayrılmalarını istiyoruz. Etkinliğimizi gerçekleştirirken özellikle mesire alanlarını tercih ettik çünkü vatandaşlarımız piknik alanlarına daha çok çöp bırakıyorlar” dedi. Öte yandan mesajlarının net olduğunu belirten Koç, “Çayırova genelinde sokağımızı, mahallemizi, çevremizi ve parkımızı tertemiz yapacağız. Tek başımıza veya eşimiz, dostumuz, komşumuz, hatta hiç tanımadığınız insanlarla birlikte çöp topluyoruz. Hedefimiz farkındalık yaratmak. DURMAK YOK Bu yüzden Çöp toplama eyleminizi fotoğraflamanız ve sosyal medyanızda paylaşmanız çok önemli. Mesajımız net, ‘Çöpünü doğaya atma, çöp kutusuna at’. Etkinliklerimizi sosyal medyadan duyurduğumuzda büyük ilgi gördük. Çayırovalı kardeşlerimizin doğasına sahip çıkması bizleri çok mutlu etti bu yüzden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kampanyamıza destek veren ve katılan herkese teşekkür ediyorum Tüm Çayırova’yı temizleyene kadar durmak yok. Bu kampanyamızı tüm Türkiye Geneline birlikte çalışarak yaymayı hedefliyoruz.” dedi HABER: KÜBRA AKABALI
‘Okuyun Çocuklar Okuyun Platformu’, geçtiğimiz gün çöp toplama etkinliği gerçekleştirerek, Kuştepe Mesire Alanı’nı temizledi.

‘Okuyun Çocuklar Okuyun Platformu’nun kurucu lideri Yavuz Koç, Çayırova’lı gençlerle birlikte ‘Çöp Toplama’ etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikteki amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu belirten Koç, “En iyi temizlik kirletmemektir. Öncelikle vatandaşlarımızdan yerlere, parklara çöp atmamalarını rica ediyoruz. Birlikte hareket ederek Çayırova'mızda çevre bilinci oluşturmak istiyoruz.

HEDEFİMİZ FARKINDALIK YARATMAK

Mesire alanlarımızın kıymetini bilmeliyiz.  Mesire alanlarına gelen vatandaşlarımızın da duyarlı olması ve piknik yaptıktan sonra çöplerini toplayıp buradan ayrılmalarını istiyoruz. Etkinliğimizi gerçekleştirirken özellikle mesire alanlarını tercih ettik çünkü vatandaşlarımız piknik alanlarına daha çok çöp bırakıyorlar” dedi. Öte yandan mesajlarının net olduğunu belirten Koç, “Çayırova genelinde sokağımızı, mahallemizi, çevremizi ve parkımızı tertemiz yapacağız. Tek başımıza veya eşimiz, dostumuz, komşumuz, hatta hiç tanımadığınız insanlarla birlikte çöp topluyoruz. Hedefimiz farkındalık yaratmak.

DURMAK YOK

Bu yüzden Çöp toplama eyleminizi fotoğraflamanız ve sosyal medyanızda paylaşmanız çok önemli. Mesajımız net, ‘Çöpünü doğaya atma, çöp kutusuna at’. Etkinliklerimizi sosyal medyadan duyurduğumuzda büyük ilgi gördük. Çayırovalı kardeşlerimizin doğasına sahip çıkması bizleri çok mutlu etti bu yüzden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kampanyamıza destek veren ve katılan herkese teşekkür ediyorum Tüm Çayırova’yı temizleyene kadar durmak yok. Bu kampanyamızı tüm Türkiye Geneline birlikte çalışarak yaymayı hedefliyoruz.” dedi

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.