19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovalı Kadınlar “EVET “ diyor

Çayırova 20.03.2017 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovalı Kadınlar “EVET “ diyor

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları mahalle ve sokak bazlı seçim çalışmalarına devam ediyor.

  AK Parti Kocaeli Kadın Kolları mahalle ve sokak bazlı seçim çalışmalarına ilçe ilçe gezerek devam ediyor. Kocaeli’nin 12 ilçesini gezerek her mahallede sokak sorumlularıyla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Kadın Kolları önceki gün Çayırova Sokak sorumlularıyla bir araya geldi. Mahalle başkanları ve mahalle yönetimlerinin de katıldığı toplantıda sokaklara yönelik çalışmalar değerlendiriliyor.   “KOCAELİ’NDE GİRİLMEDİK HANE KALMAYACAK” Toplantıda kadınlara görevleri hakkında bilgi veren AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Kocaeli’nde girilmedik hane kalmayacak hedefiyle çalışmalarımıza başladık. Bunun için en büyük destekçimiz de sokak sorumlularımız. Sokak sorumlularımız sayesinde Kocaeli’ndeki her sokaktan haberimiz var” dedi.   KILIÇ KADINLARI YALNIZ BIRAKMADI Toplantılarda kadınlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç kadın kollarına güvendiklerini ifade ederek, her zaman çalışmalarını desteklediklerini ifade etti.   ŞEVKİ DEMİRCİ DE EŞLİK ETTİ Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci mahallelerde yapılan toplantılara katılarak kadınlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı ve kadınların soruların yanıtladı.   “GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ” Mahallelerde yapılan toplantılarda konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Banu Çürüksulu Demir “16 Nisan’a kadar gece gündüz demeden çalışacağız. Çayırova’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmadığımız kadın kalmayacak.” dedi
AK Parti Kocaeli Kadın Kolları mahalle ve sokak bazlı seçim çalışmalarına devam ediyor.

 

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları mahalle ve sokak bazlı seçim çalışmalarına ilçe ilçe gezerek devam ediyor. Kocaeli’nin 12 ilçesini gezerek her mahallede sokak sorumlularıyla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Kadın Kolları önceki gün Çayırova Sokak sorumlularıyla bir araya geldi. Mahalle başkanları ve mahalle yönetimlerinin de katıldığı toplantıda sokaklara yönelik çalışmalar değerlendiriliyor.

 

“KOCAELİ’NDE GİRİLMEDİK HANE KALMAYACAK”

Toplantıda kadınlara görevleri hakkında bilgi veren AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Kocaeli’nde girilmedik hane kalmayacak hedefiyle çalışmalarımıza başladık. Bunun için en büyük destekçimiz de sokak sorumlularımız. Sokak sorumlularımız sayesinde Kocaeli’ndeki her sokaktan haberimiz var” dedi.

 

KILIÇ KADINLARI YALNIZ BIRAKMADI

Toplantılarda kadınlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç kadın kollarına güvendiklerini ifade ederek, her zaman çalışmalarını desteklediklerini ifade etti.

 

ŞEVKİ DEMİRCİ DE EŞLİK ETTİ

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci mahallelerde yapılan toplantılara katılarak kadınlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı ve kadınların soruların yanıtladı.

 

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Mahallelerde yapılan toplantılarda konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Banu Çürüksulu Demir “16 Nisan’a kadar gece gündüz demeden çalışacağız. Çayırova’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmadığımız kadın kalmayacak.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.