Çayırovalı Minik Okurlar Koray Avcı Çakman’la Buluştu

Çayırova 19.01.2017 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovalı Minik Okurlar Koray Avcı Çakman’la Buluştu

Çayırova Belediyesi, kitap okumayan çocuk kalmasın ilkesiyle yola çıktığı “ Okuyoruz Söyleşiyoruz” projesiyle Çocuk Edebiyatının önemli isimlerinden biri olan Koray Avcı Çakman’ı konuk etti. Çayırova’lı öğrencilerle söyleşide bir araya gelen ünlü yazar minik okurlarına kitapları ve yazarlık hakkında merak edilenleri anlattı.

Yazarımız ve Öğrencilerimizle Keyifli Bir Söyleşi ‘ Okuyoruz Söyleşiyoruz’ projesiyle  ilçemizde yaşayan 4. Sınıf öğrencilerini, her ay farklı bir yazar ile buluşturmaya devam eden Çayırova Belediyesi, program çerçevesinde  bu ay Şekerpınar İlkokulu, Akçakoca İlkokulu, Alparsalan İlkokulu ve Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencilerini misafir etti. Söyleşinin konuğu ise Seçkin Çocuk Edebiyatı yazarı Koray Avcı Çakman’dı. Önce kendini çocuklara tanıtarak söyleşiye başlayan yazar, çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Çocukluğunun küçük bir sahil kasabasında geçtiğini söyleyen Çakman, yazarlığa olan ilgisinin o dönemden geldiğini ve bu isteğinin altında, kitap okumayı çok sevmenin olduğunu ifade etti. Öğrencilerle söyleşi sırasında küçük oyunlar oynayan yazar, çeşitli tavsiyelerde bulunarak, kitap okumanın  ne kadar çok önemli olduğunu, neden okumamız gerektiğini de çocuklarla paylaştı. Belediye Kültür Salonunda gerçekleşen söyleşide, öğrencilerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek,  duygularını ifade eden yazar, meraklı okurların kitaplar ve yazarlık hakkında sorduğu  çeşitli soruları da yanıtladı. Söyleşinin sonunda ise öğrenciler büyük bir sevinç ve mutlulukla, okumuş oldukları kitapları yazara imzalatarak günün anısına fotoğraf çektirdi.  
Çayırova Belediyesi, kitap okumayan çocuk kalmasın ilkesiyle yola çıktığı “ Okuyoruz Söyleşiyoruz” projesiyle Çocuk Edebiyatının önemli isimlerinden biri olan Koray Avcı Çakman’ı konuk etti. Çayırova’lı öğrencilerle söyleşide bir araya gelen ünlü yazar minik okurlarına kitapları ve yazarlık hakkında merak edilenleri anlattı.

Yazarımız ve Öğrencilerimizle Keyifli Bir Söyleşi

‘ Okuyoruz Söyleşiyoruz’ projesiyle  ilçemizde yaşayan 4. Sınıf öğrencilerini, her ay farklı bir yazar ile buluşturmaya devam eden Çayırova Belediyesi, program çerçevesinde  bu ay Şekerpınar İlkokulu, Akçakoca İlkokulu, Alparsalan İlkokulu ve Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencilerini misafir etti. Söyleşinin konuğu ise Seçkin Çocuk Edebiyatı yazarı Koray Avcı Çakman’dı. Önce kendini çocuklara tanıtarak söyleşiye başlayan yazar, çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Çocukluğunun küçük bir sahil kasabasında geçtiğini söyleyen Çakman, yazarlığa olan ilgisinin o dönemden geldiğini ve bu isteğinin altında, kitap okumayı çok sevmenin olduğunu ifade etti. Öğrencilerle söyleşi sırasında küçük oyunlar oynayan yazar, çeşitli tavsiyelerde bulunarak, kitap okumanın  ne kadar çok önemli olduğunu, neden okumamız gerektiğini de çocuklarla paylaştı. Belediye Kültür Salonunda gerçekleşen söyleşide, öğrencilerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek,  duygularını ifade eden yazar, meraklı okurların kitaplar ve yazarlık hakkında sorduğu  çeşitli soruları da yanıtladı. Söyleşinin sonunda ise öğrenciler büyük bir sevinç ve mutlulukla, okumuş oldukları kitapları yazara imzalatarak günün anısına fotoğraf çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.