Çayırovalı Miraç’tan Vali'ye teşekkür!

Çayırova 06.10.2019 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırovalı Miraç’tan Vali'ye teşekkür!

Çayırova’da ikamet eden minik Miraç ve ailesi şikayette bulunduğu konunun çözüme kavuşmasından dolayı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a teşekkür etti. Minik Miraç teşekkürünü bir video ile Vali Aksoy’a iletti.

Çayırova Akse Mahallesi 558. Sokak’ta toplu konutların olduğu bölgede vatandaşlar evlerine gitmekte zorluk çekiyordu. Sokakta kimliği belirsiz kişilerin kadınları rahatsız etmesi ve geceleri araç parkına dönüşmesi ile sokak sakinleri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a ulaştı. Aksoy, sokak sakinlerinin taleplerini geri çevirmeyerek sokağa polis ekiplerini yönlendirdi. Ekiplerin düzenli kontrollerinin ardından sokağa bir de bekçi gönderen Vali Aksoy sorunu çözüme kavuşturmuş oldu. MİRAÇ’TAN TEŞEKKÜR Sokak sakinlerinden Mustafa Dönmez konu ile ilgili Kocaeli Ses Gazetesi’ne özel bir açıklamada bulunarak, “558. Sokak, toplu konutların olduğu bölgeye giden bir yol. Yıllardır ne olduğu belirsiz araçların ve sapıkların mesken tuttuğu bir yerdi. İnsanlar aileler ve kadınlar evlerine yürüyerek gitmekte zorluk çekiyordu. Kaymakamlığa ve karakola defalarca kez şikayette bulunduk. Ama yılardır bir türlü çözüme kavuşmamıştı. Sorunu Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a aktardığımızda durumu göz ardı etmedi. Sorunun üstünde çok durdu. Bu sokağa her gün polis ekiplerini yönlendirdi, kontrol yaptı, ışıklandırdı, kaldırım yaptı, bekçi koydu ve bugün bölge çok temiz hal aldı” dedi. Mustafa Dönmez’in oğlu Miraç ise Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a bir video çekerek teşekkür etti.
Çayırova’da ikamet eden minik Miraç ve ailesi şikayette bulunduğu konunun çözüme kavuşmasından dolayı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a teşekkür etti. Minik Miraç teşekkürünü bir video ile Vali Aksoy’a iletti.

Çayırova Akse Mahallesi 558. Sokak’ta toplu konutların olduğu bölgede vatandaşlar evlerine gitmekte zorluk çekiyordu. Sokakta kimliği belirsiz kişilerin kadınları rahatsız etmesi ve geceleri araç parkına dönüşmesi ile sokak sakinleri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a ulaştı. Aksoy, sokak sakinlerinin taleplerini geri çevirmeyerek sokağa polis ekiplerini yönlendirdi. Ekiplerin düzenli kontrollerinin ardından sokağa bir de bekçi gönderen Vali Aksoy sorunu çözüme kavuşturmuş oldu.

MİRAÇ’TAN TEŞEKKÜR

Sokak sakinlerinden Mustafa Dönmez konu ile ilgili Kocaeli Ses Gazetesi’ne özel bir açıklamada bulunarak, “558. Sokak, toplu konutların olduğu bölgeye giden bir yol. Yıllardır ne olduğu belirsiz araçların ve sapıkların mesken tuttuğu bir yerdi. İnsanlar aileler ve kadınlar evlerine yürüyerek gitmekte zorluk çekiyordu. Kaymakamlığa ve karakola defalarca kez şikayette bulunduk. Ama yılardır bir türlü çözüme kavuşmamıştı. Sorunu Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a aktardığımızda durumu göz ardı etmedi. Sorunun üstünde çok durdu. Bu sokağa her gün polis ekiplerini yönlendirdi, kontrol yaptı, ışıklandırdı, kaldırım yaptı, bekçi koydu ve bugün bölge çok temiz hal aldı” dedi. Mustafa Dönmez’in oğlu Miraç ise Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a bir video çekerek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.