Çayırovalı Müdürlere Başarı Belgesi

Çayırova 19.03.2018 - 15:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovalı Müdürlere Başarı Belgesi

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda görev yapan müdürlere, gayretli çalışmalarından dolayı başarı belgesi verdi.

Kaymakamlık binası toplantı salonunda gerçekleştirilen belge törenine Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve okul müdürleri katıldı. Belge töreninde konuşan Kaymakam Gözen, “Eğitim çalışanlarına düşen en önemli görev, nesillerimizi geleceğe hazırlamaktır. Eğitim en vazgeçilmez önceliğimizdir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün nezdinde iyi işleyen bir eğitim sistemimiz var. Daha çok çalışıp daha çok başarı sağlamanın gayreti içinde olacağız. Başarı ödüllendirmeyi gerektirir. Bide bu sebeple okul müdürlerimize başarı belgesi vermek istedik. Okul müdürlerimizin başarılarının devamını diliyorum.” dedi. EĞİTİM DİNAMİK HALE GELDİ Kaymakam Gözen’in ardından Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç bir konuşma yaptı. Tunç, “Neslin değişmesi ile birlikte eğitim anlayışı da çok dinamik hale geldi. 10 sene önce eğitimcilerimize verdiğimiz eğitimle şu an verdiğimiz eğitim çok farklı. Bakanlığın yürüttüğü projelerde Çayırova olarak en yüksek seviyeye çıkmak istiyoruz. Bunlardan biri de beyaz bayraktı. Çayırova’da her okulumuza beyaz bayrak kazandırarak beyaz bayrak projesini tamamladık. Okul müdürlerinin katkısı büyük. Bu sebeple okul müdürlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda görev yapan müdürlere, gayretli çalışmalarından dolayı başarı belgesi verdi.

Kaymakamlık binası toplantı salonunda gerçekleştirilen belge törenine Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve okul müdürleri katıldı. Belge töreninde konuşan Kaymakam Gözen, “Eğitim çalışanlarına düşen en önemli görev, nesillerimizi geleceğe hazırlamaktır. Eğitim en vazgeçilmez önceliğimizdir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün nezdinde iyi işleyen bir eğitim sistemimiz var. Daha çok çalışıp daha çok başarı sağlamanın gayreti içinde olacağız. Başarı ödüllendirmeyi gerektirir. Bide bu sebeple okul müdürlerimize başarı belgesi vermek istedik. Okul müdürlerimizin başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

EĞİTİM DİNAMİK HALE GELDİ

Kaymakam Gözen’in ardından Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç bir konuşma yaptı. Tunç, “Neslin değişmesi ile birlikte eğitim anlayışı da çok dinamik hale geldi. 10 sene önce eğitimcilerimize verdiğimiz eğitimle şu an verdiğimiz eğitim çok farklı. Bakanlığın yürüttüğü projelerde Çayırova olarak en yüksek seviyeye çıkmak istiyoruz. Bunlardan biri de beyaz bayraktı. Çayırova’da her okulumuza beyaz bayrak kazandırarak beyaz bayrak projesini tamamladık. Okul müdürlerinin katkısı büyük. Bu sebeple okul müdürlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.