GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırovalı, muhtarlarının özel gününü kutladı

Çayırova 19.10.2018 - 14:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırovalı, muhtarlarının özel gününü kutladı

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Şekerpınar’da konuşlu Çayırova Kaymakamlığı önünde ki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören, Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde devam etti.

Çelenk sunum programında Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanı Rahman Güler, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanvekili Ekrem Karahan, Çayırova CHP İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, idari birim müdürleri yer aldılar. Ayrıca Çayırova’da faaliyetlerini sürdüren İnönü Mahallesi Muhtarı Nur Gökhan, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın, Akse Mahallesi Muhtarı Sezai Atik, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca, Çayırova Mahallesi Muhtarı Ermiş Özmen, Yeni Mhalle Muhtarı Nazan Bilici, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven ve Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Bekir Şahin kendileri için düzenlenen törende yerlerini aldılar. DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIYIZ Çayırova Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyan Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Özgürlük Mahallesi Muhtarı rahman Güler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören katılımcılarına yönelik bir konuşma yaptı. Güler konuşmasında, “Muhtarlık Osmanlı’dan günümüze kadar gelmiş demokrasinin temel taşı bir yerel yönetim birimidir. Ne yazık ki günümüzde görev alanı ve etkisini daraltılmış olsa da vatandaş ile devlet birimleri arasında köprü vazifesi gören mahalle ve köy sakinlerinin ihtiyaç ve sorunlarına en yakın görevlendirmedir. Bugün bizler için önemli bu günde sizleri yanımızda görmek bizi mutlu etmiştir herkese teşekkür eder, muhtar arkadaşlarımın bu özel günlerini kutlarım. Ayrıca vefat eden eski muhtar büyüklerimize de Allah’tan rahmet dilerim.”dedi. BİRLİKTE YOL YÜRÜDÜK Çayırova Kaymakamlığı önünde ki programın ardından Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde ağırlanan Çayıroalı muhtarlara burada Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’de katılım gösterdi. Yenilen öğle yemeğinin ardından muhtarlara yönelik Kaymakam Gözen ve Belediye Başkanı Demirci birer konuşma gerçekleştirdiler. Başkan Demirci konuşmasında, “Göreve geldiğim 2014 yılından beri muhtarlarımızla iyi bir diyalog içinde yol yürüyoruz. Allah’a şükrü mahallelerimizde çözülemeyecek öyle büyük sıkıntılar yok. Muhtarlarımızla birlikte tüm Çayırova Halkına hizmet etme yolunda herkese örnek bir ilişki sergiledik. Hizmet güzergahında benimde yükümün hafiflemesinde vesile olan muhtar arakadaşlarıma teşekkür eder bu özel günlerini kutlarım.”dedi.
19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Şekerpınar’da konuşlu Çayırova Kaymakamlığı önünde ki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören, Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde devam etti.

Çelenk sunum programında Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanı Rahman Güler, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanvekili Ekrem Karahan, Çayırova CHP İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, idari birim müdürleri yer aldılar. Ayrıca Çayırova’da faaliyetlerini sürdüren İnönü Mahallesi Muhtarı Nur Gökhan, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın, Akse Mahallesi Muhtarı Sezai Atik, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca, Çayırova Mahallesi Muhtarı Ermiş Özmen, Yeni Mhalle Muhtarı Nazan Bilici, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven ve Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Bekir Şahin kendileri için düzenlenen törende yerlerini aldılar.

DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIYIZ

Çayırova Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyan Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Özgürlük Mahallesi Muhtarı rahman Güler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören katılımcılarına yönelik bir konuşma yaptı. Güler konuşmasında, “Muhtarlık Osmanlı’dan günümüze kadar gelmiş demokrasinin temel taşı bir yerel yönetim birimidir. Ne yazık ki günümüzde görev alanı ve etkisini daraltılmış olsa da vatandaş ile devlet birimleri arasında köprü vazifesi gören mahalle ve köy sakinlerinin ihtiyaç ve sorunlarına en yakın görevlendirmedir. Bugün bizler için önemli bu günde sizleri yanımızda görmek bizi mutlu etmiştir herkese teşekkür eder, muhtar arkadaşlarımın bu özel günlerini kutlarım. Ayrıca vefat eden eski muhtar büyüklerimize de Allah’tan rahmet dilerim.”dedi.

BİRLİKTE YOL YÜRÜDÜK

Çayırova Kaymakamlığı önünde ki programın ardından Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde ağırlanan Çayıroalı muhtarlara burada Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’de katılım gösterdi. Yenilen öğle yemeğinin ardından muhtarlara yönelik Kaymakam Gözen ve Belediye Başkanı Demirci birer konuşma gerçekleştirdiler. Başkan Demirci konuşmasında, “Göreve geldiğim 2014 yılından beri muhtarlarımızla iyi bir diyalog içinde yol yürüyoruz. Allah’a şükrü mahallelerimizde çözülemeyecek öyle büyük sıkıntılar yok. Muhtarlarımızla birlikte tüm Çayırova Halkına hizmet etme yolunda herkese örnek bir ilişki sergiledik. Hizmet güzergahında benimde yükümün hafiflemesinde vesile olan muhtar arakadaşlarıma teşekkür eder bu özel günlerini kutlarım.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.