Çayırovalı Öğrenciler Çok Şanslı

Çayırova 22.05.2017 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovalı Öğrenciler Çok Şanslı

Genelde üniversiteler düzeyinde organize edilen bilim, teknoloji ve tanıtım fuarlarının bir benzerini Çayırova’da orta öğretim öğrencileri oluşturdu. Okullarını  ve projelerini tanıtan öğrenciler 24 Mayıs günü sonuna kadar stantlarına ziyaretçilerini bekliyorlar. OKULLARI TANIMALILAR Kİ DOĞRU TERCİH YAPSINLAR Açılışı bugün gerçekleştirilen ORTAÖĞRETİM FUARI ilk günden beğeni ve takdir topladı. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çayırova Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen fuarın ilk gününde Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü F.Rasim Çelik’de yer aldı. Önümüzdeki dönemlerde gidecekleri ve seçecekleri liseler ile ilgili orta okul öğrencileri için tasarlanan fuarın ilk gününde yaklaşık 400 ortaokul öğrencisi Darıca Kapalı Spor Salonu’nda organizasyonu oluşturulan fuarı gezdi. Düzenlenen açılış töreninde fuar ile ilgili bilgi aktarımında bulunan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Lise öğrenim hayatına atılmaya hazırlanan tüm.8.sınıf düzeyindeki öğrencilerimizin, ilçemize komşu olan ilçelerin, aynı sınıf düzeyinde olan öğrencilerinin ilçemizde faaliyet gösteren ortaöğretim kurumlarını tanımaları, ortaöğretime geçiş tercih döneminde daha sağlıklı ve bilinçli sağlanması amaç edilerek bu fuar düşünülmüştür.” dedi. ÖĞRENCİLERİMİZ BİLGİ SAHİBİ OLSUN İSTİYORUZ Tunç Sözlerine Şöyle devam etti. “Velilerin, çocuklarının geleceğine yön verirken ortaöğretim kurumlarının işleyiş, alan, dal ve gelecekteki yüksek öğretimin de yerleşme konusunda bilgi sahibi olmaları, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini tercih edecek öğrencilerimiz için okullarımızda yer alan mesleki alanların tanıtımı vasıtasıyla daha doğru iş ve istihdam olanaklarının sağlanmasını hedeflemekteyiz.” dedi.Çayırova’da eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren 11 lisenin stant açtığı Çayırova Kapalı Spor Salonu’ndaki fuar 3 gün boyunca ziyaretçileri kabul edecek. 

Genelde üniversiteler düzeyinde organize edilen bilim, teknoloji ve tanıtım fuarlarının bir benzerini Çayırova’da orta öğretim öğrencileri oluşturdu. Okullarını  ve projelerini tanıtan öğrenciler 24 Mayıs günü sonuna kadar stantlarına ziyaretçilerini bekliyorlar.

OKULLARI TANIMALILAR Kİ DOĞRU TERCİH YAPSINLAR

Açılışı bugün gerçekleştirilen ORTAÖĞRETİM FUARI ilk günden beğeni ve takdir topladı. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çayırova Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen fuarın ilk gününde Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü F.Rasim Çelik’de yer aldı. Önümüzdeki dönemlerde gidecekleri ve seçecekleri liseler ile ilgili orta okul öğrencileri için tasarlanan fuarın ilk gününde yaklaşık 400 ortaokul öğrencisi Darıca Kapalı Spor Salonu’nda organizasyonu oluşturulan fuarı gezdi. Düzenlenen açılış töreninde fuar ile ilgili bilgi aktarımında bulunan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Lise öğrenim hayatına atılmaya hazırlanan tüm.8.sınıf düzeyindeki öğrencilerimizin, ilçemize komşu olan ilçelerin, aynı sınıf düzeyinde olan öğrencilerinin ilçemizde faaliyet gösteren ortaöğretim kurumlarını tanımaları, ortaöğretime geçiş tercih döneminde daha sağlıklı ve bilinçli sağlanması amaç edilerek bu fuar düşünülmüştür.” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZ BİLGİ SAHİBİ OLSUN İSTİYORUZ

Tunç Sözlerine Şöyle devam etti. “Velilerin, çocuklarının geleceğine yön verirken ortaöğretim kurumlarının işleyiş, alan, dal ve gelecekteki yüksek öğretimin de yerleşme konusunda bilgi sahibi olmaları, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini tercih edecek öğrencilerimiz için okullarımızda yer alan mesleki alanların tanıtımı vasıtasıyla daha doğru iş ve istihdam olanaklarının sağlanmasını hedeflemekteyiz.” dedi.Çayırova’da eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren 11 lisenin stant açtığı Çayırova Kapalı Spor Salonu’ndaki fuar 3 gün boyunca ziyaretçileri kabul edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.