19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Çayırovalı öğrenciler için bir öneriniz var mı?”

Siyaset 18.09.2020 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çayırovalı öğrenciler için bir öneriniz var mı?”

CHP Çayırova Meclis Üyesi Turan Ağaç, Türkiye'nin ilk uçan arabası CEZERİ’yi paylaşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye ilçedeki internet sorununu hatırlatarak derslerine katılamayan öğrenciler için bir önerisinin olup olmadığını sordu. Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye'nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10 metre yükseldi. Cezeri'nin uçuşlarına dair Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşarak, “Yeni ligde yolculuğumuz karada ve havada tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı” notunu düştü. ÖNERİNİZ VAR MI? Çiftçi’nin paylaşımını gören CHP Çayırova Meclis Üyesi Turan Ağaç ise sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Çiftçi’ye yüklenerek Çayırova’daki internet sorununu anımsattı. CHP’li Ağaç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın başkan ilk yerli uçan aracımız cezeri ülkemize hayırlı olsun. Lakin; Milli Eğitim Bakanlığı’nca yayınlanan uzaktan eğitime ilçemizde öğrencilerimizin bir çoğu İnternet olmamasından dolayı katılamıyorlar. Kurumların eksikliğinin bedelini geleceğimiz olan çocuklarımız ödemek zorunda kalıyor. Mağduriyetle ilgili, yerel yönetim olarak ilçemizdeki önemli ve acil olarak çözülmesi gereken konuyla alakalı yurttaşlarımıza bir tavsiye veya önerileriniz var mıdır?”

CHP Çayırova Meclis Üyesi Turan Ağaç, Türkiye'nin ilk uçan arabası CEZERİ’yi paylaşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye ilçedeki internet sorununu hatırlatarak derslerine katılamayan öğrenciler için bir önerisinin olup olmadığını sordu.

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye'nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10 metre yükseldi. Cezeri'nin uçuşlarına dair Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşarak, “Yeni ligde yolculuğumuz karada ve havada tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı” notunu düştü.

ÖNERİNİZ VAR MI?

Çiftçi’nin paylaşımını gören CHP Çayırova Meclis Üyesi Turan Ağaç ise sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Çiftçi’ye yüklenerek Çayırova’daki internet sorununu anımsattı. CHP’li Ağaç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın başkan ilk yerli uçan aracımız cezeri ülkemize hayırlı olsun. Lakin; Milli Eğitim Bakanlığı’nca yayınlanan uzaktan eğitime ilçemizde öğrencilerimizin bir çoğu İnternet olmamasından dolayı katılamıyorlar. Kurumların eksikliğinin bedelini geleceğimiz olan çocuklarımız ödemek zorunda kalıyor. Mağduriyetle ilgili, yerel yönetim olarak ilçemizdeki önemli ve acil olarak çözülmesi gereken konuyla alakalı yurttaşlarımıza bir tavsiye veya önerileriniz var mıdır?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.